To je to što me zanima!

Pio kavu sa susjedima pa otišao po pušku i ubio ih

Brčko: Mustafa Glođić (53) iz sela Ograđenovac, lovačkom puškom ubio je svoje prve susjede Izeta Zohorovića (50) i njegovu suprugu Fikretu (45)
Vidi originalni članak

Mustafa Glođić (53) iz sela Ograđenovac, 20 kilometara od Brčkog, lovačkom puškom ubio je svoje prve susjede i prijatelje Izeta Zohorovića (50) i njegovu suprugu Fikretu (45) u subotu oko 19 sati, a zatim i sebe. U dvorištu obiteljske kuće pronašli su dva beživotna tijela , a tijelo ubojice malo dalje, pišu Nezavisne novine. Brat ubojice, Suljo Glođić kaže da su Izet i Mustafa dosad bili u dobrim susjedskim odnosima i nikada nije bilo nesporazuma.
- Više je kave popio s njim nego sa mnom. I jučer su zajedno radili i pomagali jedan drugom. Moj brat je u petak išao ljekaru jer se, kako mi je rekao, nije osjećao dobro. Po povratku je svratio do mene i otišao kući, a zatim smo i popodne sjedili on, ja i oboje Zohorovića - priča Suljo Glođić, koji radi u Austriji i trenutno je s obitelji na odmoru. Rešid Zohorović, Izetov brat, zatečen je tragedijom. On smatra da je ona posljedica psihološkog rastrojstva i bolesti, a nikako nekog nesporazuma ili neriješenih problema među obiteljima.
- Meni je krivo što poslije pregleda kod liječnika Mustafa nije zadržan u brčanskoj bolnici, a sada je sve kasno. To se možda moglo spriječiti - kaže Rešid.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Bijela13 24.08.2008.

    ..tipican slucaj ludjaka..trebalo bi ih sve pozatvarati..jer tko zna koju vam dijagnozu ima susjed..

  • Dživo 24.08.2008.

    Šta si mi u kafu stavilaaaaaaaaaa

  • cepuljni 24.08.2008.

    e mustafa,mustafa,crni mustafa, sta uradi mustafa !

Komentiraj...
Vidi sve komentare