To je to što me zanima!

Pirotehničar (52) iz Zagreba teško ozlijeđen u eksploziji!

Razminiravanje minsko sumnjivog područja su obavljali pirotehničari tvrtke sa sjedištem u Zagrebu. Aktivirali su minu "PROM 1" i tad je teško ozlijeđen 52-godišnji pirotehničar
Vidi originalni članak

Pirotehničar (52) teško je ozlijeđen u četvrtak oko 8.30 sati tijekom razminiravanja na brdu Šiljevača kod mjesta Čanak, objavila je PU ličko-senjska. 

Razminiravanje minsko sumnjivog područja su obavljali pirotehničari tvrtke sa sjedištem u Zagrebu. Aktivirali su minu "PROM 1" i tad je teško ozlijeđen 52-godišnji pirotehničar.

Zadržali su ga na liječenju u KBC Sušak gdje su liječnici poduzeli sve što je u njihovoj moći.

- Pacijent je podvrgnut višesatnom, opsežnom zahvatu i za sad je sve proteklo bez komplikacija. No radi se o višestrukim, teškim ozljedama trbuha, prsnog koša i ekstremiteta gdje nakon operacije mora proći najmanje 24 do 48 sati prije nego li bi se mogla isključiti životna ugroženost pacijenta. Čovjek se trenutno nalazi na Jedinici intenzivnog liječenja, sediran je i na respiratoru. Ponavljamo, dobar znak je što je operacija prošla bez komplikacija i nadamo se dobrom ishodu - doznajemo iz KBC-a Rijeka.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • domoljub029 05.07.2019.

    Nisu mi jasni ti ljudi koji za bijednih 10-15000 kuna riskiraju svoju glavu !

  • Max29Mir 04.07.2019.

    Molim Pupovca da prokomentira kako se mina tu našla i tko ju je postavio.

  • KlikZG1 04.07.2019.

    A šta je sa onim antiminerskim robotima što proizvodi Končar.Preskupi ili prestali proizvoditi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare