To je to što me zanima!

Pirotehničari sletjeli u 30 metara duboku provaliju

J. M. (28) iz Čeminca je poginuo, a četvorica su kolega ozlijeđeni. Sletjeli su u provaliju i zaustavili se tik do mora kod Malog Voza kod Dubrovnika
Vidi originalni članak

Pirotehničar J. M. (28) iz Čeminca poginuo je u prometnoj nesreći u srijedu oko 18.20 sati na predjelu Mali Voz kraj Zaton Dola u Dubrovačkom primorju. U nesreći je stradalo i njegovih četvorica kolega koji su radili na Pelješcu. Prema dosadašnjim saznanjima, M. M. (30) iz Belog Manastira izgubio je nadzor nad kombijem Peugeot 806. Prešao je na drugu stranu ceste i sletio u provaliju duboku oko 30 metara. Kombi se zaustavio neposredno do mora. Zbog nepristupačnog terena stradalnike su izvlačili s mora u barkama. Putnik D. R. (38) iz Belog Manastira zadobio je ozljede opasne po život. Nakon pružene prve pomoći u dubrovačkoj bolnici prevezen je u KBC u Splitu. Teže je ozlijeđen i S. K. (35) iz Vodica te je kao i vozač, koji je lakše ozlijeđen, zadržan na liječenju u Dubrovniku. Osječanin A. A. (32) lakše je ozlijeđen. Pušten je na kućnu njegu. Truplo poginulog pirotehničara prevezeno je na patologiju zbog obdukcije. Istražni sudac je naložio vještačenje kombija. Policija utvrđuje uzrok nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tajnamoja 16.04.2009.

    Naši hrvatski pirotehničari, to su momci koji daju svoj život nakon rata, nakon svega, da se zemlja očisti od mina, to je hrabar i plemeniti posao. Sućut obitelji poginulog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare