To je to što me zanima!

"Piruška Canjuga nije kriva, a Marić je naš krunski svjedok!"

Odvjetnik Nobilo se zapitao da ako ministar Marić nije znao da su bilance bile frizirane, kako je Piruška Canjuga, koja se ne bavi financijama, to mogla znati?
Vidi originalni članak

Odvjetnik Piruške Canjuge Anto Nobilo istaknuo je da je njegova klijentica bila jako sretna nakon odluke o puštanju na slobodu. 

- Nju postupak ne zabrinjava, ali zabrinjava ju mogućnost da ne bude svaki dan uz svoje dijete - rekao je Nobilo za HRT.

- Svjedoka protiv moje klijentice ima svega pet. Jednog sam pročitao jer su ga specificirali i rekao sam sucu da ćemo mi sve napraviti da on ponovi sve što je rekao policiji i DORH-u jer on praktički svjedoči u prilog Canjuge. Svjedoci nas ne plaše. Mislimo da je optužnica koncepcijski krivo postavljena i po njoj moju klijenticu nitko neće osuditi - uvjeren je Nobilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nobilo se zapitao, ako ministar Marić nije znao da su bilance bile frizirane, kako je Piruška Canjuga, koja se ne bavi financijama, to mogla znati?

- Ako je Canjuga na listi osumnjičenih, onda je morao  biti i ministar financija Zdravko Marić. Marića ćemo pozvati kao svjedoka jer on svjedoči u korist obrane kad kaže da je vjerovao nadležnim službama i za to ne može biti odgovoran. Isto i mi kažemo, Piruška Canjuga koja nije financijaš, još manje može biti odgovorna jer je vjerovala nadležnim službama. Prema tome, ministar Marić je naš krunski svjedok - kazao je Nobilo.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • Safet Pašić 19.10.2017.

    U ovoj državi ne znaš šta je gore: da ti Paravinja stane ili Horvatinčić ne stane!!!

  • mrvica21 19.10.2017.

    Pa zašto je onda Piruška Canjuga uhićena, ako nije kriva???? Zato što je imala novu haljinu, ili možda cipele koje se nisu slagale s bojom njenih očiju??? Ma dajte, molim vas. I ovoga Marića pod hitno uhapsiti i iza rešetaka. Najbolje se sad praviti "mutav i grbav" da ništa nije znao, pa što je onda radio......... Samo sjedio i čekao da prođe radno vrijeme......

  • tuti fruti 11 19.10.2017.

    Vas advokate treba izvesti u evropu,

Komentiraj...
Vidi sve komentare