Obavijesti

News

Komentari 118

"Piruška Canjuga nije kriva, a Marić je naš krunski svjedok!"

"Piruška Canjuga nije kriva, a Marić je naš krunski svjedok!"
1

Odvjetnik Nobilo se zapitao da ako ministar Marić nije znao da su bilance bile frizirane, kako je Piruška Canjuga, koja se ne bavi financijama, to mogla znati?

VIDEO

Odvjetnik Piruške Canjuge Anto Nobilo istaknuo je da je njegova klijentica bila jako sretna nakon odluke o puštanju na slobodu. 

- Nju postupak ne zabrinjava, ali zabrinjava ju mogućnost da ne bude svaki dan uz svoje dijete - rekao je Nobilo za HRT.

- Svjedoka protiv moje klijentice ima svega pet. Jednog sam pročitao jer su ga specificirali i rekao sam sucu da ćemo mi sve napraviti da on ponovi sve što je rekao policiji i DORH-u jer on praktički svjedoči u prilog Canjuge. Svjedoci nas ne plaše. Mislimo da je optužnica koncepcijski krivo postavljena i po njoj moju klijenticu nitko neće osuditi - uvjeren je Nobilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:34

Nobilo se zapitao, ako ministar Marić nije znao da su bilance bile frizirane, kako je Piruška Canjuga, koja se ne bavi financijama, to mogla znati?

- Ako je Canjuga na listi osumnjičenih, onda je morao  biti i ministar financija Zdravko Marić. Marića ćemo pozvati kao svjedoka jer on svjedoči u korist obrane kad kaže da je vjerovao nadležnim službama i za to ne može biti odgovoran. Isto i mi kažemo, Piruška Canjuga koja nije financijaš, još manje može biti odgovorna jer je vjerovala nadležnim službama. Prema tome, ministar Marić je naš krunski svjedok - kazao je Nobilo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'
TODORIĆ NA BLOGU

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'

Ivica Todorić na blogu tvrdi da je Knighthead kupovao obveznice i nakon 9. travnja, a da je na sastanku u travnju odbijena Sber banka, jer se čekalo da Knighthead kupi potrebnu količinu obveznica

NOVA OBJAVA NA BLOGU

Ivica Todorić: Koga zastupa Dolički, Agrokor i Knighthead?

Todorić piše kako pod pritiskom javnosti Dolički brani svoj ugovor i svoj roll up, "zanemarujući činjenicu da se, kao i njegov poslodavac Ramljak, nalazi u neviđenom konfliktu interesa"
DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića
traži ga policija

DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića

Sukladno Zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije, DORH je izdao europski uhidbeni nalog protiv prvookrivljenog hrvatskog državljanina, priopćili su