To je to što me zanima!

"Pišem poruku svojoj ženi, ne mora mi fotograf ući u usta"

Split: Gradonačelnik Andro Krstulović Opara je s dnevnog reda povukao svoj izvještaj o radu za drugu polovicu 2018. godine i više se nije vraćao u vijećnicu
Vidi originalni članak

Iako je Željko Kerum govorio kako više neće dolaziti na sjednice Gradskog vijeća 'sve dok je Andro Krstulović Opara gradonačelnik', u četvrtak je ipak došao. Nije se javljao za riječ, osim kada ga je zasmetao fotograf koji se u jednom trenutku našao njemu iza leđa.

- Gospodin s fotoaparatom ne mora mi ući u usta, ja na mobitelu pišem poruku ženi, da vidim gdje su djeca i to, a on se zaviruje i slika poruke. Udalji se na daljinu, ne možeš mi biti na leđima! To je nekorektno, nepristojno i neljudski, sram vas može biti, gdje vam je poštivanje? Sad izbrišite te slike - rekao je Kerum, a fotograf mu je odgovorio da nije snimio nikakve privatne poruke, piše Tportal.

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara je s dnevnog reda povukao svoj izvještaj o radu za drugu polovicu 2018. godine i više se nije vraćao u vijećnicu. Navodno su mu iskrsnule obveze u Zagrebu. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • John Doe Jr. 02.05.2019.

    zar mu nije jednostavnije da je ženi poslao poruku pomoću dimnih signala, to mu je lakše nego pisati

  • John Doe Jr. 02.05.2019.

    a žena jedva čeka tvoje pametne poruke

  • Car Mrgud Vazdacenzurirani 02.05.2019.

    Kao zna pisat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare