To je to što me zanima!

Piši kako se čita: Pritisni tipku ili pak 'Puš d' batn!'

Natpis u Vrsaru stoji na automatu za parkiranje. Stavili su ga djelatnici kako bi se strani turisti bolje snašli, objasnio je naš čitatelj iz Garešnice
Vidi originalni članak

Već nekoliko dana se odmaramo u Vrsaru u Istri. Na ulazu u gradsku plažu na automatu koji izdaje kartice za parkiranje vidjeli smo da piše 'Press here, puš d' batn!', rekao je naš čitatelj A.K. iz Garešnice. Dodaje kako su im djelatnici parkinga rekli da su natpis stavili kako bi se strani turisti bolje snašli.
- Ne znam kako se strani turisti snalaze, ali znam da je sat parkiranja na plaži šest kuna, a cijeli dan 30 kuna - kaže čitatelj.  

Idi na 24sata

Komentari 1

  • You Are A Towel! 09.08.2009.

    pa oni stranci koji dodu i treba im crtati kako se sluzi s uredajem za placanje parkinga, bolje da nisu ni dosli, jer to ukazuje da su iz neke pripizdine, i samim time da nece ostaviti niti kune kod nas.. sistem ceha madara, i ostalih, nama dragih, gostiju, od kojih vise stete nego koristi ( cehinje i madarice u dobi od 20 - 30 nespadaju u tu skupinu, one su vrlo dobro dosle, jedino bi mogle do osijeka u povratku svratiti) :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare