To je to što me zanima!

Pištoljem udarili poštara i oteli šest vreća s novcem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dva maskirana i naoružana muškaraca opljačkala su poštu u Zapruđu. Nekoliko puta su zapucali u pod te pobjegli trčeći. Odnjeli su šest vreća novca
Vidi originalni članak

Stanovnike zagrebačkog Zapruđa je u petak nešto prije 20 sati uzbunilo šest pucnjeva. Dvojica pljačkaša maskirani “fantomkama” dotrčali su do pošte na Meštrovićevu trgu. Radnica je iznosila vreće s novcem i vrijednosnim papirima u kombi. Nju je zaskočio jedan pljačkaš i uz prijetnju pištoljem joj oteo vreću s novcem. Vozač kombija, pak, svjedočio je kako mu kolegu, Željka K. (50) zaskače drugi pljačkaš.  Željko, koji već 20 godina radi u pošti, nikada nije doživio nešto slično. Šok i strah mogli su mu se s lica očitati i dva sata nakon pljačke.
- Prislonio mi je pištolj na sljepočnicu, a onda me njime udario u potiljak. Takav strah nisam nikada doživio - priča Željko i dodaje kako je pljačkaš nekoliko puta pucao u pod.  Policija je utvrdila kako su šest puta pucali. Metak se odbio od poda i razbio staklo na drugom katu zgrade na Meštorivićevu trgu. Nitko nije ozlijeđen. Neslužbeno doznajemo kako su pljačkaši odnijeli šest vreća s novcem i vrijednosim papirima. Koliko je novca bilo u vrećama do zatvaranja ovog broja još nije bilo poznato. Pljačkaši su pobjegli trčeći.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • spectre_1 14.02.2009.

    svaka čast...kad svi kradu u ovoj državi zašto nebi i oni ?!?

  • nenek666 14.02.2009.

    Da su pravi mogli su jednu vreću dat poštaru.

  • pasie 14.02.2009.

    hahah..\"radnica iznosila vrece s novcem\"\"Jos ako je bila u minjaku..mmmmmmmmmmmmmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare