To je to što me zanima!

Pištoljima pred djecom su opljačkali obitelj u Zagorju

Dvojica razbojnika prijetili su J.Z. (43) i njegovoj obitelji. Iz kuće u Velikom Komoru u Hrvatskom zagorju odnijeli su nekoliko stotina tisuća kuna
Vidi originalni članak

Nekoliko stotina tisuća kuna odnijela su dvojica nepoznatih razbojnika iz obiteljske kuće J.Z. (43) u Velikom Komoru u Hrvatskom zagorju. Oni su obitelji u tom malom mjestašcu pokraj Sutinskih Toplica u petak oko 20.10 pozvonili na vrata. Uperili su pištolje u ukućane, naredivši im da im daju novac. U kući su bila i dva malodobna djeteta, stara tek nešto više od godinu dana. PU krapinsko-zagorska tek je kratko izvijestila o razbojništvu dvije nepoznate osobe, koje su odnijele nautvrđen iznos. No kako doznajemo iz pouzdanih izvora, dvojac, koji se nije ni maskirao, odnio je nekoliko stotina tisuća kuna. Nitko od ukućana nije ozlijeđen, a djeca, na sreću, nisu ni bila svjesna ozbiljnosti situacije. Ukućani su policiji opisali muškarce s pištoljima, a nakon razbojništva za njima su tragali i policijski psi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tajnamoja 25.03.2008.

    Ni vaš zagreb a ni drugi naši gradovi draga snježana

  • snježana mehun 25.03.2008.

    ovo je postalo pre-strašno, sva sreća da sam si ugradila dobra protuprovalna vrata.danas više, nitko nije siguran, pogotovo naš zagreb.

  • punjena paprika 25.03.2008.

    :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare