To je to što me zanima!

Plaća 8000 kuna: Evo tko su sve Karamarkovi savjetnici

Tomislav Karamarko je angažirao pet posebnih savjetnika koje je sam izabrao. To su Martin Pastuović, Dražen Muhar, Ana Kosec, Damir Jugo i Ivan Baketa
Vidi originalni članak

Dok premijer Tihomir Orešković ima tek jednog savjetnika u satusu službenika za vanjsku politiku Stjepu Bartulicu, njegov prvi potpredsjednik Tomislav Karamarko ima ih čak pet. 

Kako javlja Nova TV, Karamarko je već angažirao posebne savjetnika koje je sam izabrao. Od njih pet, troje je na plaći od 8000 kuna. 

Martin Pastuović posebni je savjetnik za gospodarstvo. Bivši je član uprave Plive, a kao posebni savjetnik plaćen je s osam tisuća kuna. 

Uz Karamarka još od SOA-e, a ponajviše u HDZ-u viđali smo Dražena Muhara, on je imenovan za posebnog savjetnika za opće poslove. Bivši tjelesni čuvar Tomislava Karamarka također je u Vladi na plaći od osam tisuća kuna.

Iz HDZ-a u Vladu Karamarko je doveo i Anu Kosec sada savjetnicu ovlaštenu za poslove predstojnika ureda. Bivša osobna Karamarka tajnica također radi za plaću od osam tisuća kuna.

Damir Jugo bit će zadužen za društvene znanosti. Riječ je odekanu dekan privatne škole za komunikacijski menadžment. Jugo je volonter.

Na popisu savjetnika još jedna osoba osobno bliska Karamarku. Ivan Baketa posebni je savjetnik za nacionalnu sigurnost. Bivši je osnivač i direktor tvrtke Soboli, a za nacionalnu sigurnost savjetuje Karamarka volonterski. 

Posebne savjetnike volontere imao je i Zoran Milanović, njih njih četvero, ali i bivša premijerka Jadranka Kosor, podsjeća Nova TV.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • dahhmal 04.03.2016.

    Mene zanina kaj ces nam onda ti Karamarko ak ti za sve trebaju savjetnici jer tak i ja mogu biti atomski fizicar sa pet savjetnika

  • gepard78 04.03.2016.

    nebi mu ih bilo dosta 550.

  • Lina39 04.03.2016.

    5 savjetnika/40 000 kn naših krvavo stečenih para / su dokaz da si nesposoban i da trošiš pare nemilice dok ima gladnih u ovoj našoj lijepoj !I sa savjetnicima neće nam biti puno bolje jer si ti taj koji ne radiš kako treba a stalno govoriš da si domoljub.Domoljubi se brinu za narod a ne za svoju fotelju !

Komentiraj...
Vidi sve komentare