To je to što me zanima!

Plakate o Ritzu su skinuli, ostavili su one o striptizu

Plakate “Tko će biti sljedeći Luka Ritz” postavili su Lukini prijatelji. Suzana Ritz, Lukina majka, rekla je da je zgrožena postupkom komunalaca
Vidi originalni članak

Zagrebački komunalci su u petak popodne skinuli 1100 plakata s pitanjem “Tko će biti sljedeći Luka Ritz”. Plakate su postavili prijatelji Luke Ritza, maturanta koji je preminuo nakon premlaćivanja na Mostu slobode. Mladići i djevojke plakate su polijepili po središtu grada - od Autobusnoga kolodvora do FER-a u Vukovarskoj i od džamije do Tuškanca. Apelirali su na promjenu Zakona o maloljetnicima. Organizator akcije Igor Vukobratović iznenađen je ekspresnom brzinom kojom su komunalci skinuli plakate: “Koliko dugo stoje plakati za kredite i striptiz barove pa njih nitko ne dira. Očito nešto stoji iza svega”, mišljenja je Vukobratović. Suzana Ritz, Lukina majka, rekla je da je zgrožena postupkom komunalaca. Očito je, rekla je, da su brzo reagirali jer je u pitanju apel za promjenom zakona.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mistery 07.03.2009.

    ti komunalci su retardus

  • slama 07.03.2009.

    pa sad čini mi se da ipak nitko nema niš protiv luke ritza...dajte nebudite paranoični

  • drug Tito_1 07.03.2009.

    bitno da su ubojice maloljetne i da žive u našem susjedstvu kao da se ništa nije dogodilo, a malog Luke više nema. A komunalci zna se od kud su.

Komentiraj...
Vidi sve komentare