To je to što me zanima!

Plan im nije uspio: Zapalili Audi A4, policija ih otkrila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija je otkrila da su prije dva tjedna Audi A4 u Sovlju zapalili sam vlasnik auta (21) i njegov prijatelj (20) nakon čega su lažno prijavili palež
Vidi originalni članak

Nakon dva tjedna potrage policija je prestala tražiti piromana koji je u Sovlju kraj Tribunja zapalio Audi A4. Za palež i štetu od 160.000 kunja, ali i kazneno djelo lažnog prijavljivanja, policija je u srijedu prijavila vlasnika auta (21) iz Zagreba i njegova prijatelja (20). Oni su 28. srpnja oko 4.20 sati u ulici Put slobode u Sovlju sami zapalili Audi koji je u potpunosti izgorio te policiji prijavili palež. Sve su pomno pripremili i osigurali si alibi rekavši da su za vrijeme paleža bili na putu Šibenik - Zagreb - Šibenik. Uistinu su otišli na put u Zagreb autom majke 21-godišnjaka. U Zagrebu su na prikolicu natovarili još jedan automobil nepoznate marke. Po dolasku na naplatne kućice kod Pirovaca, parkirali su majčin auto i sa prikolice skinuli automobil. Njime su se odvezli u Sovlje i zapalili Audi. Zatim su se vratili do Pirovca, auto ponovno natovarili na prikolicu i otišli za Brodaricu kod Šibenika. Čekali su da im jave o zapaljenom Audiju, nakon čega su otišli u Sovlje, a potom u Policijsku postaju Vodice i prijavili palež.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nikola0412 12.08.2009.

    ma motiv je bija da ispadnu mafijaši, pa bi ljudi mislili zapalilo mu audija, opasni su....hahahaha

  • rupicka 12.08.2009.

    ali ja vas mooooolim da ih poslikate, da vidimo te vunderkinde! ali i njihove starce da vidimo tko im je iskeširal lovu za tak skupi auto! i naravno da im objavite puna imena, ajde pleeeeeeeeeaaaaaaaseeeeee!

  • damok 12.08.2009.

    motiv je zapaliti auto koji se previše kvario kako bi se od osiguranja dobilo para za novi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare