To je to što me zanima!

'Planiramo se riješiti kemijskog oružja, ali to će biti za godinu'

Sirijski predsjednik još jednom je zanijekao tvrdnje da su njegove snage bile odgovorne za smrtonosni kemijski napad u blizini Damaska 21. kolovoza.
Vidi originalni članak

Sirijski predsjednik Bašar al-Asad rekao je kako se i dalje zalaže za plan da se uništi kemijsko oružje njegove zemlje, ali je upozorio da bi to moglo potrajati godinu dana, piše BBC.

Još jednom je zanijekao tvrdnje da su njegove snage bile odgovorne za smrtonosni kemijski napad u blizini Damaska 21. kolovoza.

Plan u uništavanju sirijskog oružja otkrile su za vikend Rusija i SAD. Damask potpomognut Moskvom inzistira da su za napade krivi pobunjenici. 

Asad je u intervjuu za Fox iskoristio priliku i kritizirao američki stav u sirijskoj krizi. Tvrdi da se SAD za razliku od Rusije pokušao uključiti u vodstvo i upravljanje Sirijom. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • navigator 19.09.2013.

    Ajmo realno pogledati kako svijet funkcionira. I nabrzinu zaključim da šta god mi radili, uvijek će biti kako nekolicina sa vrha želi. Jer imaju nemjerljiv arsenal svega i svačega na raspolaganju.. Nekad se koriste vojskom, nekad kreditima i dugovima, pa malo tehnologije nedostupne civilima (HAARP i drugo) itd... I zato, čim djeca dođu iz škole, gasim kompjuter i ne diram ga dok ih navečer ne spremim u krevet. Što sam više s njima, osjećam se bolje...

  • sajo0105 19.09.2013.

    neka amerika i svi ostali unište nuklearno oružje,mislim da je to malo veći problem od kemijskog oružja...

  • krigger 19.09.2013.

    kemijsko oruzje posjeduju manje vise vecina zemalja ali pitanje je kolicine, Sirija ima veliku kolicinu te stoga ce trebati vremena ga se rijesi, premda nikad nebu sve predala i unistila. Dobra stvar je što je kod sadasnje vlasti a da se docepa oporba (radikalni islamisti), bilo bi zla vecega za regiju nego kaj je sad..

Komentiraj...
Vidi sve komentare