To je to što me zanima!

Planuo kombi na autocesti A4: Gasilo ga je osam vatrogasaca

Peugeot u vlasništvu tvrtke Hidroelektra niskogradnja d.d. zapalio se u četvrtak oko 16.15 sati na autocesti A4 na dionici Sv. Helena - Sesvete. U požaru nitko nije nastradao
Vidi originalni članak

Za nas je to standardni požar, već smo navikli, opisao nam je dežurni vatrogasac gašenje zapaljenog kombija.

Peugeot u vlasništvu tvrtke Hidroelektra niskogradnja d.d. zapalio se u četvrtak oko 16.15 sati na autocesti A4 na dionici Sv. Helena - Sesvete. Uzrok i šteta su nepoznati, a, kako doznajemo, u požaru nitko nije nastradao.

Vatrogasci su nam kazali kako su nakon dojave dojavu dva vatrogasna vozila izašla na teren. Više od pola sata osmero je vatrogasaca gasilo zapaljeni kombi kojem je, sudeći prema fotografijama, u potpunosti izgorio prednji dio.  

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 09.06.2017.

    Ha, biti će da nije izdržao presing pa je morao otkazati poslušnost suicidom.:)

  • duje912 09.06.2017.

    nema se tu šta reć...kad vidim kako vozači voze kombije/gurgone od firmi čudim se da nema više nesreća...samo gas,gas,gas...gazda ionnako plaća (tj. NE plaća) servise...

  • japanokinez 09.06.2017.

    Tajna je u više od osam gasitelja. Da je bilo njih više od četiri, a manje od pet, možda bi ishod bio drugačiji. Možda da ih je bilo dvadset ili tridset, možda da ih uopće nije bilo, možda se ne bi ni zapalio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare