To je to što me zanima!

Dva brata se spasila iz požara: 'Dim iz stana je bio užasan...'

Osim vatrogasaca na teren su izašli Hitna i policija. Požar je planuo oko 13 sati u podrumu zgrade u Matoševoj 15 u Splitu. Jedan čovjek je lakše ozlijeđen...
Vidi originalni članak

Požar je buknuo u srijedu u podrumu zgrade u Matoševoj 15 u Splitu. Požar je planuo oko 13 sati te su ga vatrogasci lokalizirali u 13.25 sati. Prema neslužbenim informacijama jedan je čovjek lakše ozlijeđen i odvezli su ga u bolnicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim vatrogasaca na teren su izašli Hitna i policija. Požar je planuo u podrumskom stanu, a evakuirali su cijelu zgradu. 

- Gorio je podrumski stan, dim je izbio u gornje prostore, a soba koja je gorjela je bila sva u plamenu. Istovremeno smo imali akciju gašenja i izvlačenja stanara koji su upućeni na sigurno da se ne truju s produktima dima. Mi i dalje radimo, moramo kompletan stan ohladiti do kraja i kada bude sigurno tek onda pustiti stanare unutra - rekao je vatrogasac Zvonko Pućo za Dalmatinski Portal.

- U stanu žive dva brata. Ne znam koliki je bio požar, ali dim je bio užasan. U stanu su bili on i brat, brat je došao alarmirati susjedu, mi smo zvali vatrogasce. Nismo s njima imali nikakvih problema - ispričao je susjed, piše Dalmatinski Portal. 

Više će se znati nakon što policija obavi očevid.  

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Roders 24.04.2019.

    Po naslovu rekao bi da je to bilo prestrašno,ali očito su braća sposobni držati dah dulje od 20 sec..gluposti,danas sam tu prolazio kad se dogodio požar.Normalno su čekali vani nadležne službe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare