To je to što me zanima!

Plava djevojčica snimljena u Maroku ipak nije Maddie

Riječ je o 5-godišnjoj Bushrai, kćeri tamošnjeg uzgajivača maslina. Roditelji male Madeleine kažu kako se nisu željeli nadati da su pronašli kćer
Vidi originalni članak

Djevojčicu plave kose koju na leđima nosi žena odjevena u sjevernoafričku nošnju Španjolka Clara Torres fotografirala je 31. kolovoza u Maroku. Zbog velike sličnosti s nestalom Madeleine McCann javnost se digla na noge. Engleski novinar otputovao je iz Londona u marokanski gradić Tangiers kako bi riješio misteriju. Javio se sinoć BBC-u s pravim identitetom djevojčice. Riječ je o 5-godišnjoj Bushrai Benaissa, kćeri tamošnjeg uzgajivača maslina. Kako bi dokazao da je djevojčica zaista njegova, otac Amhmed pokazao je novinarina rodni list.
- Ne razumijem zašto su svi ovi ljudi došli u naše selo i čeku takav interes za moju kći. Dovest ću vam najmmanje dvjesto svjedoka koji će potvrditi da je moja. Bushrai i Maddie možda malo nalikuju samo zbog boje kose - kazao je zbunjeni otac Ahmed. Obitelj Benaissa živi u dijelu Maroka kojeg većinom naseljavaju Berberi, čija djeca nerijetko imaju plavu kosu. Roditelji male Madeleine kažu kako se nisu željeli nadati da su pronašli kćer jer je ovo četvrti put da ju je netko vidio u Maroku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • _anna_ 27.09.2007.

    ja vjerujem da je ona jos ziva.i nisu je roditelji ubili.netko im otme djete i sad oni ispadaju krivi.jadni ljudi

  • aretha 27.09.2007.

    ma nema Maddie nigdje , kad su je roditelji ubili! i to je to !

Komentiraj...
Vidi sve komentare