To je to što me zanima!

Plavšić: Očekujem od heroja Mladića da preuzme krivnju

Ćosić, koji je bio u vrhu komunističkog režima kada je 30.000 Srba ubijeno 1944., nema legitimitet biti zabrinut za uništenje srpskog identiteta, poručila je Plavšić
Vidi originalni članak

Očekivala sam od tih muškaraca, heroja, da će reći: "Idemo tamo, stat ćemo na crtu Haaškom tribunalu i kazati kriv sam ja, samo ja i nitko drugi, najmanje srpski narod'' , rekla je u intervjuu beogradskom tjedniku Nin Biljana Plavšić, bivša predsjednica Republike Srpske koja je odslužila zatvorsku kaznu za zločine protiv čovječnosti dodajući da se Mladić toliko dugo skrivao i da ona ne bi "proživjela nijednu njegovu noć u bijegu ni zbog sebe, a niti zbog srpskog naroda".

- U optužnici piše da je Carla del Ponte tražila doživotnu kaznu jer sam odbila svjedočenje. Sada se Dobrica Ćosić poziva na izjavu Madeleine Albright da sam provodila Daytonski sporazum i da je to najbolji dokaz da sam američki čovjek i izdajnik - rekla je i poručila Ćosiću kako ne boluje od Alzheimerove bolesti i da on nema legitimitet ocjenjivati tko je izdajnik.

- Ćosić, koji je bio u vrhu komunističkog režima kada je 30.000 Srba ubijeno 1944., nema legitimitet da bude zabrinut za uništenje srpskog identiteta. Dobro se sjećamo tko je bio Ćosić i tko je obilazio Goli otok. Samo neka se on ne brine o identitetu nacije jer je on uništen u njegovo vrijeme - odbrusila je Biljana Plavšić Dobrici Ćosiću kojega neki u Srbiji nazivaju "ocem nacije".

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Posmatrač sa strane 05.07.2011.

    Biljana Plavšić je jedan od najvećih, živih, srpskih izdajnika ( uz Tadića, Dinkića, Đelića, Šutanovca, Đilasa... ) i nema pravo da govori u ime Srba. Presuda u Hagu joj je nagrada. Ona zna šta je čeka, ako u Srbiji padne s vlasti marionetski, prozapadni režim, instaliran od strane CIA.

  • PRCO 30.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • GoranLujanovic 30.06.2011.

    Ja neznam o cemu vi laprdate jebemi se za plavsickom ali cinjenica je da je ona jedina priznala zlocin pod svim tockama optuznice a to sto glupi hag noj nije dao odgovarajucu kaznu nije ona kriva i te vase komentare nek je vrate bla bla bla objesite macku o rep ili nemojte uopce komentirat .BOG I HRVATI!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare