To je to što me zanima!

Plenki, gdje su mjere? Nema vremena za čekanje, građani su izvan sebe i boje se što dolazi...

Plenki je još prije desetak dana priznao da mjera pomoći nema, sad kaže da su u završnoj mjeri
Vidi originalni članak

Jesen stiže, cijene energenata i hrane divljaju, a Vladine mjere za ublažavanje krize još su samo mit o kojemu se priča. Ministar financija Marko Primorac i premijer Andrej Plenković ovih dana ponavljaju iste rečenice. Kažu da im je važno očuvati gospodarsku stabilnost te pomoći građanima i poduzetnicima, i da će Vlada to učiniti paketom mjera. Kojih mjera, pitaju se građani koji trpe goleme udarce koje nam je inflacija priuštila. A ona je, kako je i sam Državni zavod za statistiku objavio, nikad veća. Rekordnih 12,3 posto porasle su potrošačke cijene u odnosu na isti mjesec prošle godine, što je najviša stopa inflacije otkad DZS vodi te podatke. No nisu ni potrebni podaci, kad imamo račune iz kojih je itekako jasno da baš sve plaćamo puno više nego lani.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • melin51 28.08.2022.

    Sad kad su privremeno pohapsili svoje lopove hoće li nam plin bar privremeno pojeftiniti?

  • Luna777 28.08.2022.

    75% građana smatra da mjere Vlade idu u krivom smjeru. Znači, narod apsolutno nema povjerenja u ovu Vladu. Zašto me to ne čudi? I opet se hapsi mafija u INI, upravo oni koji nam prodaju energente, a ti su zapravo donatori HDZ-a. Mislim da nije potrebno ništa više reči, zna se.

  • 28.08.2022.

    Ovakvog sramotnog ignoriranja sadašnjosti i bahato ponašanje vladajućih nikada, baš nikada nije bilo. Ali, najvažnije je da su najpopularniji, to i takvi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare