To je to što me zanima!

'Plenki, jesi glasovao za mene?' 'E moj Zoki, ruka bi mi usahla'

Premijer i predsjednik susreli su se nakon duljeg vremena. Uoči obilježavanja Dana antifašističke borbe razmijenili su nekoliko riječi i rukovali se, nakon čega je Plenković obrisao ruke vlažnom maramicom
Vidi originalni članak

Predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković susreli su se danas u Brezovici kraj Siska nakon dugo vremena, na obilježavanju Dana antifašističke borbe. Izjave za medije nisu davali. 

Premijer i predsjednik pozdravili su se uoči svečanosti, pružili ruke i razmijenili nekoliko rečenica. 

DVOSTRUKE KONOTACIJE? Zoran Milanović iznenada se uhvatio komunista, a premijer Plenković partizanskih zločina

- Što je, Plenki, jesi li glasao za mene - pitao je Milanović referirajući se na intervju koji je dao Večernjem listu, a u kojem je rekao da je premijer "sigurno na nekim izborima" glasao za njega. 

Plenković mu je odgovorio: 

UŽIVO: DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE Plenković: Vlada će organizirati i dalje obilježavanje; Okupljeni pljeskali i skandirali Milanoviću

- E moj Zoki, ruka bi mi usahla da sam za tebe glasao - rekao je, a zatim izvadio vlažnu maramicu iz džepa i obrisao ruke, javlja Jutarnji list. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • 23.06.2021.

    Da sam član bilo koje stranke koja ima premijera koji se ovako ponaša i to što radi prekrižio bi takve zauvijek. I da su jedini na svijetu.

  • cibalija2 23.06.2021.

    Pogotovo ako bi protukandidat bio Milorad

  • perogovernao1 22.06.2021.

    Ruka bi mi se usahla,şto je to usahla?

Komentiraj...
Vidi sve komentare