To je to što me zanima!

Plenković: 'Ako zatreba tražit ćemo pomoć EU u gašenju'

Činimo sve, uz veliku zahvalnost vatrogascima i svima koji pomažu, pripadnicima Hrvatske vojske koji su se uključili, istaknuo je premijer. Dodao je kako se nastoje spriječiti veći razmjeri štete
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković izjavio je u ponedjeljak navečer da se čini sve što je moguće da bi se spriječili veći razmjeri štete izazvani požarima u Dalmaciji, zahvalio svima koji gase požare, te najavio da ćemo, ako bude potrebno i ako tako procjene naše službe, iskoristiti mehanizme civilne zaštite i obrane od požara na europskoj razini.  

- Činimo sve, uz veliku zahvalnost vatrogascima i svima koji pomažu, pripadnicima Hrvatske vojske koji su se uključili - istaknuo je premijer. Dodao je kako se nastoje spriječiti veći razmjeri štete te je zahvalio pilotima kanadera koji lete u svakome trenutku kada im to dopuste vremenski uvjeti,

- Ako se požari nastave i ako bude potrebno, i ako tako procijene naše službe, naravno da ćemo iskoristiti kvalitetne odnose koje imamo s drugim zemljama i iskoristiti mehanizme civilne zaštite te obrane od požara na europskoj razini kako bi nam eventualno pritekle u pomoć druge zemlje kao što i mi znamo često pomoći drugima - rekao je Plenković.   

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jozabroz 18.07.2017.

    ma netreba,,))dok hrvatska gori hazekovic pokusava sve vise love naplatit bez obzira sta se radi o zastarama i to kako, preko fine,,plenkovicu,,stitis li ti hrvate ili hrvatske tajkune poput todorica i hanzekovica?? mislim da je drugo odgovor jer tvoja(pod kontrolom tvog ministra) FINA prosljeduje sve vise ovrha koje je drug hanzekovic zamislio napalatit prije nego ga veliki i svemocni Bog uzme sebi za poniznog slugu u paklu..

  • PRAVILO BROJ 8 18.07.2017.

    biser izjava

  • boskobuha1 17.07.2017.

    hrvatska gori a Pelinković se ceslja

Komentiraj...
Vidi sve komentare