To je to što me zanima!

Plenković i HDZ opet su favoriti i mogu odahnuti, a oporba se može tek crvenjeti od srama...

Da se izbori održe na jesen, HDZ bi bio favorit. Oporba ne može dogovoriti ni koaliciju...
Vidi originalni članak

Kad pogleda rezultate CRO Demoskopa za kolovoz, Andrej Plenković može odahnuti. Nacija mu nije skupo zaračunala gubitak desetak i više milijuna eura u drugoj plinskoj aferi, a nisu mu zamjerili ni ponižavanje pravosudnih djelatnika. Ukratko - HDZ je i dalje prvi s 25,2 posto anketne podrške, što je samo 0,3 posto manje od rezultata iz prošlog mjeseca (25,5 posto). Bilo bi logično, razumno i opravdano očekivati da se HDZ sunovratio, a oporba uzdigla do neba, ali dogodilo se obrnuto - HDZ je i dalje prvi a SDP, nominalno najjača oporbena stranka, pao je višestruko više u odnosu na HDZ.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 9

  • Plavussa 08.08.2023.

    Imam dojam da vrhu SDP-a nije cilj preuzeti vođenje države. Njih nekolicina će opet u Sabor i nit brige nit pameti. A mi mali članovi, tzv. stoka sitnog zuba, bit ćemo im dobri da držimo štandove i biramo njih.

  • 07.08.2023.

    Samo će novi ljudi napraviti iskorak prema iole uređenoj državi. O ovakvim reklamnim tkz statistikama ne treba reći jednu riječ.

  • Luna777 07.08.2023.

    Ne možeš vjerovati, građani smatraju da Vlada ide pogrešnim smjerom i to čak 70%, a tu Vladu vodi Plenković i njegov HDZ. Pa opet HDZ prvi i najbolji sa 25% glasova. Pa kakvu to poruku građani šalju Vladi: grozni ste, osiromašujete nas, potkradate nas, korupcija i kriminal vladaju, ali eto ipak ćemo za vas glasati! Pa tko je tu lud, zbunjen, normalan, ili mazohista?

Komentiraj...
Vidi sve komentare