To je to što me zanima!

Plenković ide u New York, a Grabar Kitarović će u Rusiju?

Navodno postoji i mogućnost dolaska srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića u posjet Hrvatskoj koji mora biti sadržajan, a ne protokolaran...
Vidi originalni članak

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović neće s premijerom Plenkovićem ići u New York na Opću skupštinu UN-a, javlja N1 televizija.

Navode i da je predsjedničin fokus u idućem razdoblju stavljen na odnose s BiH i Srbijom, a postoji mogućnost i dolaska srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića u posjet Hrvatskoj koji mora biti sadržajan, a ne protokolaran.

Nakon toga Grabar Kitarović odlazi u delikatan državni posjet Rusiji. Zbog navedenih aktivnosti predsjednica ipak neće, kako je bilo planirano, ići u New York na Opću skupštinu UN-a, otkriva nam visoki izvor za N1, nego će to prepustiti premijeru Plenkoviću, a ona će SAD posjetiti nakon puta u Rusiju i razgovora s Putinom.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • nekaznjena 04.09.2017.

    Kako vaznih ljudi ima pa necudi sta se ode na tudje groblje,ista je njima sudbina van od bilo kud a i postuje se odluka.

  • SrpskiOrao91 03.09.2017.

    Ce da cika Putin bonu

  • Miške 02.09.2017.

    Njoj je važno da samo putuje i da ju se naslikava. Nije važno kud. Pozvala je Vučića u Zagreb nakon njegovih sramotnih izjava o Hrvatskoj. Ponižavajuće .

Komentiraj...
Vidi sve komentare