To je to što me zanima!

Plenković: Ja ću samo reći da se prodavač boza sada razotkrio

Ovo na Facebooku je razotkrivanje njegove političke misije, predsjednik Republike prema ustavu je predsjednik svih građana, i članova i članica HDZ-a, pa i moj predsjednik, rekao je Plenković
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković uzvratio je na prozivke predsjednika Zorana Milanovića. Nakon posjeta tvrtki British American Tobacco u Kanfanaru obratio se medijima. 

- Ja ću samo reći da se prodavač boze i prevarant razotkrio - odgovorio je premijer na Milanovićevu izjavu i dodao kako nije normalno da predsjednik svih građana ima agendu protiv vladajuće stranke. 

MILANOVIĆ UZVRATIO PREMIJERU 'Plenković ne može Đurđević oprostiti što je prokazala HDZ kao krvopiju pravosuđa'

- Jako je dobro procedura imenovanja koja podrazumijevanja da kandidati napišu svoj program onda možemo više znati o njihovim promišljanjima - rekao je premijer i dodao da se ne može raditi protuzakonito, prenosi RTL

- Ovo na Facebooku je razotkrivanje njegove političke misije, predsjednik Republike prema ustavu je predsjednik svih građana, i članova i članica HDZ-a, pa i moj predsjednik - poručio je Plenković i dodao kako predsjednik ne smije imati agendu protiv HDZ-a kao motiv djelovanja u svim sferama. 

NOVE JEZIČNE BRAVURE Plenković kaže da Milanović prodaje bozu. Što je htio reći?

Podsjetimo, ranije je Plenković kazao da je Milanović "prodavač boza" i još jednom poručio kako neće podržati Zlatu Đurđević za predsjednicu Vrhovnog suda. Milanović se zatim obratio na Facebooku gdje je napisao da Plenković ne može oprostiti Đurđević jer je "prokazala HDZ kao krvopiju pravosuđa". 

Idi na 24sata

Komentari 173

  • japanokinezjapano 13.05.2021.

    Razotkriven si ti Plenki. Milanovica su birali građani a tebe HDZ.

  • Cukunio 13.05.2021.

    Kad bi branitelji digli šator protiv korupcije i najvećeg krpelja hrvatske države - onda bi se pojavila nada.

  • sanjakorać 13.05.2021.

    A kaj je to boza?

Komentiraj...
Vidi sve komentare