News

Komentari 173

Plenković: Ja ću samo reći da se prodavač boza sada razotkrio

Plenković: Ja ću samo reći da se prodavač boza sada razotkrio

Ovo na Facebooku je razotkrivanje njegove političke misije, predsjednik Republike prema ustavu je predsjednik svih građana, i članova i članica HDZ-a, pa i moj predsjednik, rekao je Plenković

Premijer Andrej Plenković uzvratio je na prozivke predsjednika Zorana Milanovića. Nakon posjeta tvrtki British American Tobacco u Kanfanaru obratio se medijima. 

- Ja ću samo reći da se prodavač boze i prevarant razotkrio - odgovorio je premijer na Milanovićevu izjavu i dodao kako nije normalno da predsjednik svih građana ima agendu protiv vladajuće stranke. 

- Jako je dobro procedura imenovanja koja podrazumijevanja da kandidati napišu svoj program onda možemo više znati o njihovim promišljanjima - rekao je premijer i dodao da se ne može raditi protuzakonito, prenosi RTL

- Ovo na Facebooku je razotkrivanje njegove političke misije, predsjednik Republike prema ustavu je predsjednik svih građana, i članova i članica HDZ-a, pa i moj predsjednik - poručio je Plenković i dodao kako predsjednik ne smije imati agendu protiv HDZ-a kao motiv djelovanja u svim sferama. 

Podsjetimo, ranije je Plenković kazao da je Milanović "prodavač boza" i još jednom poručio kako neće podržati Zlatu Đurđević za predsjednicu Vrhovnog suda. Milanović se zatim obratio na Facebooku gdje je napisao da Plenković ne može oprostiti Đurđević jer je "prokazala HDZ kao krvopiju pravosuđa". 

Najčitaniji članci