To je to što me zanima!

Plenković negativan na koronu

Premijer Plenković testirao se na prisutnost koronavirusa jer je jučer bio na sastanku s ministricom Blaženkom Divjak kojoj je danas određena mjera samoizolacije
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković obavio je u utorak testiranje na prisutnost koronavirusa i nalaz je negativan, potvrđeno je večeras iz Vlade.

- Predsjednik Vlade Andrej Plenković obavio je danas testiranje na prisutnost koronavirusa. Nalaz je negativan - rekao je Hini glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Premijer Plenković testirao se na prisutnost koronavirusa jer je jučer bio na sastanku s ministricom Blaženkom Divjak kojoj je danas određena mjera samoizolacije.

MINISTRICA U SAMOIZOLACIJI Divjak se javila: 'Dobro sam, čekam rezultate, radim od doma, budite odgovorni'

Plenković je jučer predsjedao šestom sjednicom Nacionalnog vijeća za uvođenje eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj, a na tom sastanku sudjelovala je i ministrica Blaženka Divjak koja je danas u konzultacijama s epidemiolozima dobila uputu o samoizolaciji i testiranju na koronavirus.

Plenković se testirao, kako je u ranijoj današnjoj izjavi rekao glasnogovornik Vlade, s obzirom na odgovornu dužnost koju obnaša.

Negativan je i nalaz ministrice Divjak.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • samoproglašena_antifukarica 15.07.2020.

    a kakav je na anemiju?

  • Sanja1962 15.07.2020.

    Ni covid-19 ga ne voli !!

  • BlackRaven 15.07.2020.

    Ima jedan stari vic o svemu tome..Lik se upuca u glavu i dođe doktoru , doktor ga gleda u čudu obavi testove i - sazna da metku treba 7 dana da mu pronađe mozak. Metak je na kraju popio kaznu za nesposobnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare