To je to što me zanima!

Plenković o Milanovićevom povlačenju: Evo što je rekao...

Rezultati izbora očito imaju konzekvence za svakog od političkih lidera, kazao je Andrej Plenković novinarima ispred Središnjice HDZ-a nakon što je Milanović objavio povlačenje
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u ponedjeljak je komentirao povlačenje predsjednika SDP-a Zorana Milanović s njegove funkcije rekavši kako rezultati izbora očito imaju konzekvence za svakog od političkih lidera.

- Rezultati izbora očito imaju konzekvence za svakog od političkih lidera - kazao je Plenković novinarima ispred Središnjice HDZ-a.

Milanović je na izvanrednoj konferenciji za novinare, nakon loših izbornih rezultata Narodne koalicije, objavio da se više ne planira kandidirati za predsjednika SDP-a.

Pozvao je tijela stranke da što prije donesu odluku o raspisivanju unutarstranačkih izbora u SDP-u, koji se moraju održati u roku 150 dana.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • jožek2 13.09.2016.

    Zorane to je odlika velikih ljudi i jedino razumno rješenje od tebe kako za stranku tako i za one koji je podupiru i vjeruju u nju, nadam se dobrom i potenom nasljedniku i želim mu uspjeh u radu.

  • FAM 12.09.2016.

    mene strasno zanima ko je ovaj covijek?! i odake je ispao ovako na brzinu?! hmmmmm

  • barbossa 12.09.2016.

    A kako je to bila opako dobra koalicija; drug Zokan, drug Kalauz, drug Razdjelnik, drug Lažni penzioner, drugarica glavna tajnica UN. Sve bundesligaši i osvajači Lige prvaka i Interkontinentalnog kupa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare