To je to što me zanima!

Plenković o nestanku ruske jahte s Murtera: 'Odgovorni će za takve propuste odgovarati'

Ovo je pokazatelj koliko je Vlada nesposobna, dodao je Hajduković
Vidi originalni članak

Domagoja Hajdukovića iz Kluba Socijaldemokrata zanimala je situacija s luksuznom jahtom u vlasništvu ruskog oligarha bliskog Vladimiru Putinu, koja je, iako je pod sankcijama, vraćena na more, a ovih se dana, što je dodatno apsurdno, saznalo da MUP nije znao da je jahta zapečaćena. Pitao je premijera Andreja Plenkovića što se tu dogodilo.

MISTERIJ NESTANKA RUSKE JAHTE Kako je s Murtera nestala jahta Putinovog bliskog prijatelja? 'Zna se tko je sve smio na brod'

- Ja dijelim nezadovoljstvo koje ste vi izrazili u vezi nestanka jahte koja je bila zapečaćena, očekujemo izvješće i od Ministarstva mora i MUP-a i svih nadležnih službi. Tako nešto se jednostavno ne smije događati, tko bude odgovaran za takve propuste će i odgovarati - poručio je premijer Andrej Plenković.

Ovo je pokazatelj koliko je Vlada nesposobna, dodao je Hajduković.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, jahta ruskih oligarha, prije tri mjeseca pod okriljem noći, misteriozno je ukradena. U luku na Murteru na isti vez uplovila je gotovo ista jahta, a "Irina VU" sada je usidrena u turskoj marini Didim na Egejskome moru.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • 18.01.2023.

    netko je debelo iz HDZ-a zato kasirao🤔 a oni se prave ludi 😵‍💫

  • franjoclio 17.01.2023.

    Opet će Maje, grm zbog zeca, nestalo vam da svemir da sve,

  • satro 4 17.01.2023.

    **** Admin **** : Poštovani, na pravila komentiranja možete se podsjetiti na linku: https://www.24sata.hr/uvjeti-koristenja/ Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare