To je to što me zanima!

Plenković poručuje Milanoviću: 'Njemu bi bilo najbolje da šuti'

SDP-ov kandidat za hrvatskog predsjednika i bivši premijer Zoran Milanović je prozvao premijera Andreja Plenkovića da "svojim privatnim ponašanjem" nanosi štetu hrvatskim interesima u Europskoj uniji
Vidi originalni članak

Hrvatski premijer Andrej Plenković poručio je u utorak predsjedničkom kandidatu Zoranu Milanoviću, koji ga je kritizirao da stranačke interese pretpostavlja državnim, da bi mu bilo bolje da šuti nego da govori o nečemu o čemu ne zna ništa. 

- HDZ mu je jučer odgovorio. Dakle, netko tko je uspio par dana prije nego smo postali članica Unija uništiti imidž Hrvatske u najvažnijoj članici EU-a bilo bi bolje da šuti nego da govori o čemu uopće ne zna što se ovdje zbiva, rekao je Plenković u Bruxellesu prije početka trećeg nastavka maratonskog summita EU-a.

REAGIRAO I HDZ Milanović uz novu fotku tvrdi: 'Zbog Plenkovića prijete štete'

SDP-ov kandidat za hrvatskog predsjednika i bivši premijer Zoran Milanović u ponedjeljak je prozvao premijera Plenkovića da 'svojim privatnim ponašanjem' nanosi štetu hrvatskim interesima u Europskoj uniji zbog čega će, ističe, po povratku u Hrvatsku morati objasniti čije je interese branio i promicao u Bruxellesu.

Milanović na svom Facebook profilu, osvrnuvši se na premijerov boravak u Bruxellesu - gdje se razgovara o paketu imenovanja koji uključuje novog predsjednika Europske komisije, predsjednika Europskog vijeća, Europskog parlamenta i visokog predstavnika za vanjsku i sigurnosnu politiku - navodi kako je neprihvatljivo 'pokoravanje Hrvatske stajalištima nekakve Pučke stranke'.

 

Idi na 24sata

Komentari 120

  • 03.07.2019.

    Anemični....nisi ni do koljena Milanoviću. Samo za sebe lobiraš i ližeš pakić eu

  • milanmilan 02.07.2019.

    Ovo je izjava godine! Za Oskar! Exactly! Najbolji savjet koji je Milanović mogao dobiti i trebao bi biti zahvalan. Besplatan savjet! "Najbolje bi mu bilo da šuti". Haaahaha... To će biti biser koji će se upotrebljavati čitavo vrijeme kampanje. Haaa... ha..ha... "Najbolje bi mu bilo da šuti!!" Ciferšlus na usta! Haaahahaa....

  • škver 02.07.2019.

    A tebi da odeš odakle si i stigao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare