To je to što me zanima!

Poslušajte Plenkija kako pjeva 'Moja Hercegovina' u Mostaru

Andreju Plenkoviću pjevanje baš i nije jača strana pa bi za pokoji savjet mogao upitati Miroslava Škoru, suparnika na nadolazećim parlamentarnim izborima...
Vidi originalni članak

Hrvatski premijer Andrej Plenković posjetio je u petak Mostar i Hercegovinu u sklopu izborne kampanje za parlamentarne izbore koji su na rasporedu 5. srpnja. Domaćin mu je bio predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

Imali su brojne aktivnosti za odraditi, a pronašli su vremena i za polaganje kamena temeljca za izgradnju tvornice za preradu rajčice u mjestu Kruševo, koje se nalazi između Mostara i Čitluka. 

Naravno, nakon ispunjenog dana, valjalo je nešto popiti i pojesti. A ako niste uz to i zapjevali, niste ništa postigli. Domaćini su zapjevali pjesmu Moja Hercegovina od Mate Bulića, a pridružio im se i predsjednik Vlade RH. U njegovom kratkom 'koncertu' uživala je i Željana Zovko, hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu.

Andreju Plenkoviću pjevanje baš i nije jača strana pa bi za pokoji savjet mogao upitati Miroslava Škoru, suparnika na nadolazećim parlamentarnim izborima.

Idi na 24sata

Komentari 234

  • crazy mind 09.06.2020.

    pleniki nem druge neg da pobjedi ( ma sa kime koalirao). Skoro da ne uspije ima od cega zivjeti al plenki.....

  • avim 09.06.2020.

    On tuli po Ercegovini ali i djeli nasu lovu sakom i kapom kao da je nasljedio od roditelja.Kada je i jedan Hrvat iz Hrvatske otisao u Mostar na ljecenje mi nemozemo otici niti u Zagreb a kamoli u tudu Drzavu ali oni idu kada god zele u Split i prvi su na redu

  • Karmelićanka 08.06.2020.

    Zašto se Podravkin kamen temeljac nije stavio negdje u Hrvatskoj, već u inozemstvu? Zbog glasača? E jeste naivni hadezeovci. Nećete dobiti glas od mene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare