To je to što me zanima!

Plenković: Prebrodili smo Covid krizu, idemo prema bržem rastu i kvalitetnijem životu građana

Uz snažan gospodarski rast BDP-a, očuvana radna mjesta i brzo smanjenje javnog duga, prebrodili smo Covid-19 krizu, poručio je Plenković u objavi na Twitter
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković u subotu je komentirao statističke podatke prema kojima je prosječna mjesečna plaća u Hrvatskoj porasla s 5.642 kune, kolika je bila na početku mandata Vlade, na 7.333 kuna te ustvrdio da je Hrvatska prebrodila Covid 19 krizu.

KOMITET IZ BANSKIH DVORA To je Plenkovićeva tajna vlada: Ova ‘šestorka’ drma državom!

“Uz snažan gospodarski rast BDP-a, očuvana radna mjesta i brzo smanjenje javnog duga, prebrodili smo Covid-19 krizu”, poručio je Plenković u objavi na Twitteru.

Dodao je i da sada, uz reforme i osigurana sredstva Europske unije, Hrvatska ide prema još bržem rastu i kvalitetnijem životu hrvatskih građana.

Idi na 24sata

Komentari 153

  • madmax96 23.01.2022.

    Gledaj samo trolova što su se namnožili,pravi žohari!

  • borosch 22.01.2022.

    ...eet voila,jbt. Uhh,uhh,jbt...Anemijo,i Bogu si teška,jbt. Pročitaj šta govore DE-e europarlamentarci o situaciji u "lipoj našoj",pa se mozda vratiš u stvarnost,jbt. Achmen,ibt...

  • 22.01.2022.

    Uz snažan porast gospodarskog BDP-a jesil tu utrpao i devizne doznake onih koji su napustili Hrvatsku zbog takvih dezertera i čuvara tvoje fotelje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare