To je to što me zanima!

Plenković se nada što većem izlasku: To će dati legitimitet

Andrej Plenković želi veću izlaznost građana jer bi to dalo jači legitimitet zastupnicima, a rekao je i da mu je zadovoljstvo na ovako lijep dan obaviti svoju dužnost
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković glasao je u nedjelju na prijevremenim parlamentarnim izborima te pozvao građane da u što većem broju iskoriste svoje biračko pravo te na taj način daju što snažniji legitimitet budućim saborskim zastupnicima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rekao je i kako mu je veliko zadovoljstvo na ovako lijep dan obaviti građansku dužnost i glasovati na izborima za Hrvatski sabor.

"Bilo bi mi drago da velik broj građana iskoristi svoje pravo i tako da što snažniji legitimitet budućim zastupnicima u Hrvatskom saboru", kazao je Plenković nakon što je glasovao u Područnom uredu Črnomerec.

Izrazio je i nadu da će građani što više izaći na birališta jer, kao je kazao, ljudi prepoznaju važnost sudjelovanja na izborima na kojima mogu odrediti smjer daljnjeg razvoja zemlje i njezine budućnosti.

Ostavite poruku budućoj vladi

Idi na 24sata

Komentari 137

  • Svjedok 11.09.2016.

    Hrvatice i Hrvati, ne dopustimo da Hrvatsku opet vode oni koji misle da je Hrvatska slučajna država; SDP i priljepci! Molit ću za razum birača pri glasovanju!

  • 11.09.2016.

    Neznam nikog tko ce tebi dati glas i tvojim lopsonima

  • 11.09.2016.

    Jos malo i nitko te se nece sjecati briselce!

Komentiraj...
Vidi sve komentare