To je to što me zanima!

'Plenkovića je ponio Putin, hoće li možda hapsiti oporbu?'

Hrvatska još uvijek nije Rusija i u Hrvatskoj mi predsjednik Vlade još uvijek neće određivati što smijem, a što ne smijem raditi, napisao je Peđa Grbin na Facebooku...
Vidi originalni članak

Nakon što je premijer Andrej Plenković dao intervju za RTL, na njegovu izjavu da su trojica zastupnika SDP-a, reagirajući na verbalni napad na Janicu Kostelić, izveli skeč te da se tako mogu šaliti u svom kružoku, ali ne i u ozbiljnoj politici, reagirao je SDP-ov Peđa Grbin:

- Vjerojatno ponesen Putinovim hapšenjem oporbe i naš se premijer odlučio određivati što oporba smije, a što ne smije činiti i govoriti. Ali, Hrvatska još uvijek nije Rusija i u Hrvatskoj mi predsjednik Vlade još uvijek neće određivati što smijem, a što ne smijem raditi. Dragi Andrej, da se malo poslužim tvojom retorikom, to je u Europskoj uniji 'no go'. Ako će tvoji ministri i prihvatiti da ih postrojavaš, da im jasno daš do znanja da će raditi samo po tvome ili neće uopće i u samo dva dana promijeniš uvjete pod kojima su ušli u Tvoju Vladu, mi iz oporbe nećemo", napisao je na svom Facebook profilu SDP-ov Peđa Grbin.

Na Facebooku se oglasio i SDP-ov Arsen Bauk, koji je napisao: 

- Sutra se vidimo na Markovom trgu. Baš me zanima kako će nam 'ne dopustit''.

Situaciju je na Twitteru komentirao i bojan Glavašević:

- Je li netko Plenkoviću objasnio što je demokracija? Kako točno planira "ne dopustiti" zastupnicima da rade? Hoće nas hapsiti?

Idi na 24sata

Komentari 139

  • 14.06.2017.

    Samo se vi nastavite izrugivati hrvatskom ptemijeru, možda vam donese po sladoled za osvježenje u slučaju fa bude pakleno vruće hihihi..😜😯

  • mijašina 14.06.2017.

    zar su preživjela ova tri zgubidana pa di sam bija

  • Plehan 14.06.2017.

    Zašto SDP- ovci pljuju po svome putinu,kada je on i njegova država Rusija njima uvijek uzor.Prema tome ako premijer uzima kako oni navode neke manire od putina,smatram da bi to trebalo biti pozitivno,a ne negativno to spočitavati Plenkovicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare