To je to što me zanima!

Plenkovićev očajni kadar rat u Ukrajini bacio je u treći plan

Premijer se ponaša kao rimski car i na funkcije postavlja svoje miljenike. A ministre mu hapse ili ih istražuju... U potpunosti je skinuo masku i pokazao gnušanje prema pravosudnim tijelima
Vidi originalni članak

Ljudi mogu biti sretni što je HDZ na vlasti, rekla je ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek pa dodala "a ne neki šarlatani." Samo dan kasnije premijer Andrej Plenković priznao je da nije imao pojma kako će njegov ministar Darko Horvat disati "prosijani zrak" ćelije u Remetincu. Potom je, ljut kao ris, nastavio: "Ovo je trenutak u kojem bi glavna državna odvjetnica, kojoj smo dali pozitivnu ocjenu, trebala stati pred kamere i objasniti koji su to razlozi ovakve hitnosti da se uhapsi ministar na dužnosti."

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • Suštinu u prvi plan 21.03.2022.

    Nije tu temu u treći plan bacio rat u Ukrajini, nego izvještavanje upravo vas, naših medija, o tom ratu. In extenso, neprestano, do sasvim nepotrebnih detalja. Glavu treba držat iznad vode. Ne utapamo se mi.

  • 21.03.2022.

    HDZ iznad svih! Fala bogu dragom

  • Luna777 21.03.2022.

    Interesantno, Plenković je rukama i nogama branio ravnateljicu DORH-a i Uskoka da ostanu na položajima, a sada kada se digle protiv njegovih ministara, odmah se sprema smjena. Što reći, sva sredstva su mu očito dopuštena, ponaša se diktatorski. Da nije rata u Ukrajini i ove "slučajne" letjelice, odletjeli bi ovi ministri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare