To je to što me zanima!

Plenkovićeva liječnica: Njegov oporavak je dulji jer je alergičar

Andrej Plenković je još uvijek u izolaciji koja mu je produljena zbog teškog kašlja, njegova liječnica kaže da oporavak dulje traje jer premijer boluje od alergija. Glavna državna odvjetnica završila je u bolnici
Vidi originalni članak

Andrej Plenković još se nalazi u izolaciji koja mu je produljena zbog kašlja. Unatoč tome, premijer radi od kuće, vodio je četiri sjednice, a sve dokumente potpisuje potpredsjednik Vlade Tomo Medved. Premijerova liječnica kaže da bi se idući tjedan mogao vratiti u ured.

RADI OD KUĆE Plenković ostaje još par dana u izolaciji: Ima blaže simptome

- Premijer se sada oporavlja, on je afebrilan, prema tome, kao što možete vidjeti on radi od kuće, javlja se, pojavljuje se na televiziji, u javnosti se pojavljuje iz svoga doma. Tretiramo ga kao svakog najnormalnijeg pacijenta koji boluje od COVID infekcije -  rekla je premijerova liječnica, Gordana Štajminger za Novu TV i dodala:

- Gospodin Plenković, kao što javnost zna, boluje od alergija. Kod pacijenata koji boluju od alergija, za očekivati je da će oporavak ići teže. Kod njega teže i dulje. I zato mu je potrebna dulja izolacija - 15, 20 dana.

JANEZ JANŠA: 'Plenković je s nama probdio cijelu noć iako boluje od Covida'

Uvjerava da ga tretira kao i druge pacijente, a u njegovo liječenje uključeni su i liječnici iz Stožera.

 - Uključeni su u liječenje i profesorica Markotić i gospodin Capak, kao epidemiolog, jer bez timskog rada nema ni rezultata - navodi Štajminger.

Zakon propisuje da premijera mijenja prvi potpredsjednik vlade, kojeg nema, pa zato Plenkovića mijenja Tomo Medved. 

U IZOLACIJI I NJEN ZAMJENIK Glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj Šipek pozitivna na koronu

Državna odvjetnica u bolnici

Glavna državna odvjetnici Zlata Hrvoj Šipek, koja također ima koronu, završila je u bolnici zbog respiratornih komplikacija. Iz DORH-a poručuju da je stabilno. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • flowerssmell 12.12.2020.

    Jako ga je pogodilo, covjeek taaako loše izgleda.. Opaka je ova korona nema šta!! 🤣🤣🤣🤣 Pocesljan, friz na mjestu, odjelce.. Nećeš ti opake i smrtonosne bolesti 🤣

  • Vito1 12.12.2020.

    Alergičan na neistomišljenik/ce. Anemičan na mito i korupciju.

  • _Kamocemovo__dite__ 12.12.2020.

    Podrška koroni u borbi protiv najvece ugroze u državi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare