To je to što me zanima!

Plenkovićevi crveni, žuti i zeleni vragovi: Gdje vidi strane agente i zašto zvuči kao Vučić i Orban?

NOVI EXPRESS Aktualni napad na oporbu koja je pod utjecajem “centara moći s istoka” također bi mogao stvoriti uvjete da se tajne službe i represivni aparat pozabave oporbenim liderima
Vidi originalni članak

S Franjom Tuđmanom, čijoj bisti se Andrej Plenković klanja i u čije djelo se zaklinje, dolazi i tuđmanizam. S tuđmanizmom dolaze zeleni, žuti i crni vragovi, domaći i vanjski neprijatelji, diletanti i smutljivci koji se prodaju za Judine škude. A uz domaće izdajnike i vanjske neprijatelje koji su se urotili protiv Hrvatske, dolazi i represivni aparat, lov na političke vještice, paranoja i panika.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • Luna777 18.10.2022.

    Ma da, Plenković ima unutarnje i vanjske neprijatelje, crvene i žute vragove, a HDZ je ujedno sam najveći neprijatelji demokracije, razvijenosti i napredovanja Hrvatske. Umrežili se u svim sferama društva, caruje kriminal i korupcija, lopovluk, pogodovanja, nepotizam... sve kako bi se bogatili na račun naroda, još dok su na vlasti. Da narod nije tako indolentan i lijen izašao bi na izbore i pokazao bi im što misli o njihovoj vladavini. Vrijeme je da siđete sa trona, da se maknete iz svih javnih poduzeća, jer veliki kriminal i korupcija cvate za vrijeme Plenkovićeve vladavine. Nikada toliko lopovluka kao sada! Narodu je dosta!

  • 17.10.2022.

    Njihove šuplje i populističke priče ipak najbolje prolaze. Malo tko vidi da nema niti jedne ozbiljne reforme, obnove, narod je sve siromašniji ali to njih uopće ne brine.

  • BDP 17.10.2022.

    Strah je njihov veliki što će sve isplivati na površinu padom ove vlade...a to će se desiti jednog dana. Samo...bit će kasno, već smo oglođani do kosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare