To je to što me zanima!

Plesač priznao da je direktora kazališta napao kiselinom

Ruska policija je u utorak objavila da su uhitili plesača Pavela Dmitričenka i još dvojicu jer ih sumnjiče da su planirali i izvršili napada kiselinom na Sergeja Filina
Vidi originalni članak

Ruska policija je u utorak objavila da su uhitili plesača Pavela Dmitričenka i još dvojicu jer ih sumnjiče da su planirali i izvršili napad kiselinom na umjetničkog direktora kazališta Sergeja Filina.

Sva trojica priznala su krivnju, tvrdi policija. Dmitričenko je priznao organizaciju i sudjelovanje, jedan od muškaraca  izvršenje napada, odnosno bacanje kiseline Filinu u lice, a drugi vožnju automobila kojim su pobjegli. 

Dmitričenko je jedan od najboljih plesača slavnog ruskog kazališta Boljšoja te je igrao naslovne uloge u baletima "Labuđem jezeru" Petra Iljiča Čajkovskog i "Ivanu Groznom" Sergeja Prokofjeva. Iako je uhićeni plesač napisao priznanje, njegova majka tvrdi da on nije kriv te da ima alibi, piše Life.ru.

Filin je, podsjetimo napadnut 18. siječnja, a liječnici su ga morali nekoliko puta operirati kako bi mu spasili vid. Od samog početka istrage policija je sumnjala da su razlog napada međuljudski odnosi u kazalištu i nemilosrdni rat za podjelu uloga,  a glasnogovornica kazališta i  Filinova prijateljica, istaknula je nakon napada kako su plesaču više puta prijetili.


Idi na 24sata

Komentari 18

  • ždral 06.03.2013.

    ružan rasplet događaja,grozno je na ovakav naćin rješavat konflikte s drugim ljudima, strah me da ljudi ne dobiju ideje za ovako nešto pa da to ne postane pošast

  • Stella81 06.03.2013.

    Sram ih bilo,trebali su se za uloge dogovoriti na drugi nacin :)

  • gavelijanka 06.03.2013.

    mamin sin!!!!!!!! e baš si jadan!!! ravnatelj si je našao novog,friškog dečeca,a tebe pere ljubomora!!!!!! bude to mama sredila!!! baš te je fino odgojila da bacaš ljudima kiselinu u lice!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare