To je to što me zanima!

Pliva za Božić daruje pola milijuna kuna Klaićevoj

Pliva je 2006. god. uložila milijun kuna u uređenje Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj. Akciju pomoći uređenja dječjih odjela započeli su 2004. godine
Vidi originalni članak

Radovi uključuju kompletno uređenje ambulanti i čekaonice. Odjel će dobiti nove podove, svježe zidove i sigurnije stropove. Dok mališani čekaju pregled, igrat će se u čekaonici s namještajem u veselim bojama i oblicima kako bi zaboravili na bolest. Prošle godine Pliva je uložila milijun kuna u uređenje Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj, a ove godine odlučili su to nastaviti. Akciju pomoći uređenja dječjih odjela započeli su 2004. godine. Djed Božićnjak posjetio je u tom razdoblju zagrebačku Bolnicu Srebrnjak, riječku Bolnicu Kantrida te Kliniku za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević u Zagrebu.
- Djecu roditelji dovode iz cijele Hrvatske i tu provode najčešće cijeli dan. Mora im biti ugodno - kaže prof. Vlatka Mejaški Bošnjak, voditeljica odjela neuropedijatrije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • entoni 03.12.2007.

    Za Klajćevu uvijek treba još prepuna je svaki dan dijece koja trebaju lječničku pomoć ! Dugo nisu imali Otorinolaringologa, sada imaju samo jednu Fizijatricu koja čuva trudnoću (čestitam) dolazi im samo dva puta Fizijatar sa Goljaka a nemaju novaca da zaposle još jednog za stalno, šta da doktorica slomi nogu bilo šta trebali bi imati dva Fizijatra dolazi puno djece koji i u autu roditelja stradaju, mnogi trebaju pregled a sestre im preporučaju da idu privatno sramota ! Dajte Klajćevoj više novca, političarima je dosta manje ! Kirurzi pišu na prastarim mašinama Čizmić, Kljenjak, Gjurašin..... predivni lječnici uložite u njihovu bolnicu i njih oni lječe i olakšavaju život dijeci Bahtijarević vrhunski kirurg te ljude treba poštovati a ove po novinama pozere smanjiti im bar plaće pa za Klajćevu,zbog zakona stižu mali pacjenti stradali u našem sigurnom prometu a kazne nikakve još ako si poznat nema ni kazne ! Hvala Plivi za Klajćevu !!!!!!!

  • cvijo 20.11.2007.

    Čestitam!

  • prizemlje 19.11.2007.

    Bilo je i vrijeme,jer sivilo u toj bolnici i odraslima nelagodu čini a tek mališani...pa kad su bolesni ,a ono da im bar u ugodnim(uređenim)čekaonicama bude lakše i ugodnije boraviti....superiška

Komentiraj...
Vidi sve komentare