To je to što me zanima!

Pljačka u Rijeci: Zaposlenici prijetio oružjem i uzeo novac

Pljačkaš je u utorak navečer uz prijetnju oružjem od zaposlenice Aurodomusa na Viškovu otuđio novac. Tijekom pljačke nitko nije ozlijeđen, a očevid je u tijeku
Vidi originalni članak

Nepoznati lopov je u utorak navečer uz prijetnju oružjem od zaposlenice poslovnice za otkup zlata Aurodomus na Viškovu kod Rijeke otuđio novac. Tijekom pljačke nitko nije ozlijeđen, a očevid je u tijeku. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • IvanVranješ 30.01.2013.

    DAJTE LJUDIMA VIŠE POSLA,I POČNITE LJUDE ZAPOŠLJAVATI PA,NEČE BITI TOLIKO PLJAČKI ;)

  • Đungalunga 30.01.2013.

    Hrvati KRADITE SAMO ISPOD 2000 KUNA!!! U javnosti je gotovo potpuno neopaženo prošla informacija o jednoj od odluka Vrhovnog suda Republike Hrvatske koji inače razmatra niz zakonskih prijedloga i rješenja. Naime, prema odluci Suda, donesenoj iz nepoznatih nam razloga, takozvani cenzus za imovinske delikte, odnosno krađe s tisuću kuna povećan je na dvije tisuće. To znači da policija ubuduće više neće Državnom odvjetništvu prosljeđivati, odnosno prijavljivati krađe u kojima je počinjena materijalna šteta manja od 2 tisuće kuna. Policija će evidentirati takva kaznena djela, tražiti počinitelja i ukoliko ga pronađe oštećenom dati podatke i dokumentaciju, no neće podnositi prijave već oštećenom preostaje jedino podnošenje privatne tužbe protiv počinitelja.

  • ljubazan 30.01.2013.

    Mora da je to bio neki "srbin"

Komentiraj...
Vidi sve komentare