To je to što me zanima!

Kiša u Moskvi: Pokisla Kolinda izljubila igrače, Dalića i - trofej

Predsjednica RH na postolju s Vladimirom Putinom u suzama je čestitala Vatrenima, ljubila ih i tješila. U jednom je trenutku prehar Mundijala prošao kroz njezine ruke pa je poljubila i njega
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija je ostvarila drugi najbolji rezultat u povijesti, nakon trećeg mjesta 1998. godine te su osvojili srebrnu medalju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji odigravši finalnu utakmicu protiv Francuske u Moskvi. 

Francuzi su hrvatskim igračima napravili špalir i ispratili ih pljeskom. Srebrne medalje igračima uručili su Gianni Infantino i ruski predsjednik Vladimir Putin, a predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović i francuski predsjednik Emmanuel Macron čestitali su im na odličnoj igri. Hrvatska predsjenica tom je prilikom izljubila i hrvatske igrače, izbornika Dalića, ali i trofej Svjetskog prvenstva koji joj prošao kroz ruke. 

POGLEDAJTE VIDEO

POGLEDAJTE GALERIJU

Također, prilikom čestitanja i podjele medalja počela je padati kiša koja je jačala te je predsjednica istovremeno čestitala Vatrenima i tješila ih te potpuno pokisla.

Ubrzo se spustio jaki pljusak koji je smočio sve na pozornici za dodjele dok netko iz organizacije napokon nije donio tri kišobrana i otvorio ih nad čelnicima Francuske, Hrvatske i Rusije. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 640

  • victori 03.09.2018.

    Kao prvo za nas u RH je predsjednica Kolinda, kiša je bila najavljivana i sramota što nije bio niti jedan kavalir da pridrži i da košobran predsjednici u protivnom je trebala kupiti navijački kišobran crveno bijeli u konzumu.

  • Frstuljane 16.07.2018.

    Da je isto napravila predsjednica druge države, ne bi ništa komentirali. Sram vas bilo.

  • mican 16.07.2018.

    Zašto samo Kolinda nije dobila kišobran? Pa kako se ponašala, očito se očekivalo da će se dodjela medalja pretvoriti u wet t-shirt contest.

Komentiraj...
Vidi sve komentare