To je to što me zanima!

Pljusak psovki u Bijeloj kući: Trump poludio na savjetnike

IZGUBIO ŽIVCE: Izvori iz Bijele kuće kazali su za CNN kako predsjednik Trump savjetnike nije štedio i da su uredom letjele psovke, a nitko ga dosad nije vidio toliko uzrujanog
Vidi originalni članak

Snimku žestoke svađe u Ovalnom uredu između Stevea Bannona i Donalda Trumpa objavio je CNN. Iako nije poznato zbog čega se predsjednik SAD-a svađao sa savjetnikom, navodno je ljut na svoj tim zbog skandala s ministrom pravosuđa Jeffom Sessionsom koji je optužen da je lagao o kontaktima s ruskim veleposlanikom u Washingtonu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Žučnoj raspravi u Ovalnom uredu prisustvovali su i Ivanka Trump, Jared Kushner i Sean Spicer, najuži savjetnici predsjednika SAD-a.  

Izvori iz Bijele kuće kazali su za CNN kako Trump savjetnike nije štedio i da su uredom letjele psovke, a nitko ga dosad nije vidio toliko uzrujanog. 

Navodno mu je zasmetalo i to što je Sessionsova afera zataškavanja sastanaka u srpnju i rujnu s ruskim veleposlanikom u Washingtonu Sergejem Kisljakom zasjenila i njegov govor u Kongresu kojeg smatra velikim napretkom.  

Trump je za vikend otišao na Floridu na svoje imanje Mar-a-Lago odakle se u još jednoj tiradi na Twitteru obrušio na svog prethodnika Baracka Obamu kojeg je optužio da ga je prisluškivao dok je bio predsjednički kandidat.

Na temelju svojih neutemeljenih optužbi Trump je naredio Kongresu da istraži je li Obamina administracija zlorabila ovlasti u predsjedničkoj kampanji 2016. godine.

Daily Mail ističe kako se Bannon i Trump nakon svađe pri povratku u DC nisu zajedno ukrcali u Air Force One u nedjelju, već je savjetnik otišao na sporedni ulaz. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • nlo_1 06.03.2017.

    snimili u ovalnom uredu??? pa kaj on ima spijune oko sebe.

  • kažemja 06.03.2017.

    Trumpu očito ne ide sve onako kako je zamislio pa je malo nervozan. Bit će toga još i više, jedini je problem što je takva psihički nestabilna i neuravnotežena osoba trenutno najmoćnija na svijetu ! U napadu bijesa i ludila može praktički uništiti Zemlju!

  • gjcezar 06.03.2017.

    Cim vidim CNN ne moram dalje ni citat

Komentiraj...
Vidi sve komentare