To je to što me zanima!

Plovi na Pantovčak: Novo kormilo za 'barbu' Nadana

Ivo Josipović otkrio je da će mu na predizbornim skupovima program voditi poznato televizijsko lice Tarik Filipović. On će, kažu u stožeru, volontirati
Vidi originalni članak

Barba Nadan navukao je kapetansku odoru i preuzeo kormilo, a hoće li sigurno “doploviti” do Pantovčaka, odlučit će birači. Predsjednički kandidat Vidošević na splitskoj rivi u caffe baru Art susreo se, kažu slučajno, i sa splitskim gradonačelnikom Željkom Kerumom, a razgovarali su samo 15-ak minuta. Kerum je već prije najavio da uz Vidoševića u predsjedničkoj utrci podržava i Milana Bandića. Glas će dati kandidatu koji uđe u drugi krug. Nakon što je u Iločkim podrumima pjevao s tamburašima, Bandić grlo nije štedio ni u Vinkovcima. Na predizbornom skupu s pjevačem Prljavog kazališta Mladenom Bodalecom zapjevao je pjesmu “Lupi petama”. HDZ-ov predsjednički kandidat Andrija Hebrang nakon subotnjeg posjeta Dubrovniku, gdje je azilu za životinje darovao 1500 kuna, je snimao predizborni spot. Njegov izborni stožer lokaciju je zatajio. Zato je SDP-ov predsjednički kandidat Ivo Josipović otkrio da će mu na pet predizbornih skupova program voditi poznato glumačko i televizijsko lice - Tarik Filipović. U Josipovićevu izbornom stožeru kažu da će Tarik volontirati. Bandić je za predizborne skupove angažirao lokalne glumce i voditelje. Posao će odraditi besplatno jer Bandića podržavaju kao predsjedničkog kandidata, kažu u stožeru, a tko će im voditi program u Zagrebu, još nisu odlučili. U Hebrangovu i Vidoševićevu stožeru imena voditelja ne odaju jer, ističu, razgovori još traju. IDS-ov predsjednički kandidat Damir Kajin u Državno izborno povjerenstvo u nedjelju je predao 17.000 potpisa potpore.

IVO JOSIPOVIĆ SE VRATIO U KAMPANJU
SDP-ov predsjednički kandidat Ivo Josipović dva dana bio je prikovan za krevet zbog visoke temperature. Virozu i temperaturu uspješno je preležao i vratio se u predizbornu kampanju. Sa suradnicima bio je u Osijeku.

ALKA KONCERTOM PO POTPISE ZA KANDIDATURU
Novopečenoj političarki i kantautorici Alki Vujici potporu za predsjedničku kadidaturu svojim potpisom dao je narodnjački pjevač Halid Bešlić. Ulaznica za koncert bila je potpis njezinoj listi. Uz Halidove pjesme tulumarilo se do ranog jutra.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • casio 16.11.2009.

    Taj se nakrao..Ali nije mu dosta...

  • billabong_1 15.11.2009.

    HDZ SDP .....ANONIMCI,........I .......OSTALI (HDZ-ovci)....hoce te li mozda da vam ovaj HRVATSKI narod opet povijeruje???? Vec ste ih jednom PREVEZLI zedne preko vode a da se nisu napili .ISKRENOJA u vama svima nevidim netkoga tko bi ovoj sirotinji mogao da pomogne , samo se borite za SVOJE INTERESE sram da vas bude...I zato Hrvatski puce NE GLASAJTE NI ZA TKOGA JER SU OVI samo da nas jos vise OSIROMASE zajedno sa svojim istomisljenicima u strankama FUJ:::FUJ....

  • plavuša13 15.11.2009.

    Bože prosti a ja pročitala ...kormilo za \"barabu\" Nadana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare