To je to što me zanima!

Po A5 jurio u krivom smjeru: 'Netko je mogao i poginuti...'

Iz policije su nam potvrdili da su oko 15 sati dobili dojavu, ali da se auto u suprotnom smjeru ubrzo se vratio na pravi put. Nadodali su da, na sreću, nitko nije ozlijeđen te da nije bilo nikakvih većih problema
Vidi originalni članak

Vozili smo se autocestom kad smo ugledali auto koji juri u suprotnom smjeru. Nismo mogli vjerovati. Da bih ga sustigao i sugerirao da stane, morao sam potegnuti do 200 km/h. Trubili smo mu, mahali, ali ništa - ispričao nam je čitatelj koji je poslao video. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Auto je, kaže čitatelj, stao kod obližnje benzinske kraj Đakova te se okrenuo u pravom smjeru. 

- Strašno nešto, netko je mogao poginuti. Vidjeli smo da je auto austrijskih registracija, a sad tko zna odakle su točno. U autu su bili muškarac i žena - rekao nam je vidno uznemireni očevidac. 

Iz policije su nam potvrdili da su u nedjelju oko 15 sati dobili dojavu, ali da je auto u suprotnom smjeru ubrzo se vratio na pravi put. Nadodali su da, na sreću, nitko nije ozlijeđen te da nije bilo nikakvih većih problema. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 20.10.2019.

    Jel se smije voziti na rikija u jednosmjernoj ulici?

  • colonelo 20.10.2019.

    "Da bih ga sustigao i sugerirao da stane, morao sam potegnuti do 200 km/h" ?!?! Sunce ti žarko ovaj se okrenuo za njim i jurio 200 km/h da ga sustigne i upozori?!?! Ludnica.

  • Anon Ymus 20.10.2019.

    Na toj cesti je promet toliko rijedak, da je nebitno kojom stranom vozis...mala je vjerovatnost da ces se mimoici s nekim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare