To je to što me zanima!

(Po)nos policije: One spašavaju stvar svojim super njuškicama

Droga ih nije zela: Uz Zagorku Twinne, poker ovčarki zbog kojih dileri čupaju kosu s glave su purgerica Lana, Šibenčanka Arija i Splićanka Blondi...
Vidi originalni članak

Policijska kujica Twinnie iz Zagorja ove subote ponovno je spasila stvar svojom njuškom. Na graničnom prijelazu Macelj, radi njezine pozitivne reakcije, zaplijenjeno je 20 kilograma marihuane koja na cesti vrijedi više od dva milijuna kuna.

Twinne

Drogu su pokušali prokrijumčariti dvojica državljana Srbije. Iako je jedan od njih bio invalid, policajcima su djelovali sumnjivo.

Na teren je izašla Twinnie. Čim su je ugledali, krijumčari su znali da je gotovo. Drogu je nanjušila u prtljažniku i blatobranima.

Za nagradu, kao i uvijek, dobila je svoju lopticu koju obožava. Prošla je školovanje i položila sve moguće licence, uostalom kao i svaki pas za detekciju droge. Uz Twinne, poker ovčarki od kojih dilerima i krijumčarima pada kosa s glave čine - Šibenčanka Arija, Splićanka Blondie i purgerica Lana.

Arija

Svaka od njih proslavila se supernjuhom. Kao štenci završile su šestomjesečno obrazovanje na Policijskoj akademiji u Zagrebu, nakon čega su dobile svojeg policijskog partnera koji ih nastavlja izučavati.

Blondi

Ovčari su poznati kao vrhunski policijski i vojni psi, a u službi se mogu pronaći i rotvajleri, labradori te drugi ovisno o službi koju će obavljati.

Lana

Jednom godišnje moraju se testirati, a prosječni radni vijek im je pet godina, nakon čega ih najčešće udomi njihov kolega.     

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Utaman1001 19.12.2017.

    Sad samo da ¨iznjuškaju¨ jedan laptop i mobitel koji su ˝ukradeni˝ hehehe znate o čem pričam :D

  • bonecrusher 18.12.2017.

    Jadni i pošteni psi pametni i inteligentni tisućljećima žive vezani za ljude ali za crkvu oni "nemaju dušu"kao ni sve ostale životinje-samo čovjek "ima dušu"-npr.Manson,Jack Trbosjek,Staljin,Čaušesku i sl.

  • ivan278 18.12.2017.

    20kg dva milijuna kuna? haha jeste vi normlani pa da prodajes na sitno petice po 150kn zaradis jedva pola milijuna

Komentiraj...
Vidi sve komentare