To je to što me zanima!

Po Rabu je krao automobile pa se s 1,92 promila vozio okolo

Rapska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom zbog počinjenja više kaznenih djela - ukrao je automobile, vozio pod utjecajem alkohola...
Vidi originalni članak

Sumnjiče ga da je 11. ožujka tijekom noći na području Mundanija na Rabu izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom, i to upravljajući vozilom marke Toyota, riječkih registarskih oznaka. Mjesto događaja je potom napustio bez da je nesreću prijavio, no, policijski službenici su ga vrlo brzo pronašli i priveli. Istragom je utvrđeno da je vozio pod utjecajem alkohola od 1,92 promila te da je Toyotu u vlasništvu 69-godišnjaka otuđio i neovlašteno koristio.

Osim navedenoga, utvrđeno je da je prethodno iste noći na području Raba u još dva navrata otuđio i neovlašteno koristio osobna vozila marke Audi i Ford, u vlasništvu otočana, dok je dan prije na području Palita iz osobnog vozila marke Passat otuđio i novac te druge predmete.  

Uz sve to otkrili su da je toga dana oštetio i ulaz jedne stambene zgrade, a ukupna materijalna šteta nastala svim navedenim  kaznenim djelima procjenjuje se na najmanje 35 tisuća kuna. 

Tijekom istraživanja dio otuđenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima, a 29-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku. Pritom je prijavljen i prekršajno sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • branimir220250 12.03.2020.

    Bogu fala da nije još nikog pregazio🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare