To je to što me zanima!

Po uzoru na CSI: Ubo suprugu 20 puta u prsa i sakrio dokaze

Muškarac je gledajući CSI naučio kako preko cipela mora navući čarape kako ne bi ostavio otiske stopa. Ni iPhone nije imao da ne pronađu signal u njegovoj kući
Vidi originalni članak

Damiana Finchera iz SAD-a osudili su na 25 godina zatvora zbog ubojstva supruge, nakon što su otkrili kako je veliki fan kriminalističke serije CSI te je po uzoru na scene iz serije isplanirao i ubojstvo. Svoju suprugu je napao u njihovom domu te ju je ubo nožem 20 puta u prsa. Gledajući CSI naučio je kako preko cipela mora navući čarape kako ne bi ostavio otiske stopa. Svoj iPhone je ostavio u kući svoje majke kako ga policija ne bi povezivala ni s mjestom zločina. 

Muškarac je automobil ostavio nekoliko kilometara dalje od kuće, a ubojstvo je isplanirao da izgleda kako je njegovu suprugu ubio provalnik. Policija je izvijestila kako je Damian vjerojatno mislio kako ga nikada neće otkriti. U pokušaju da zavara policiju ubo je i sebe u trbuh. Ipak, otkrili su ga susjedi koji su čuli krikove njegove supruge.

 Nakon što su ga uhitili tvrdio je policiji kako je uzeo kokain te je popio pola boce vina i bio je potpuno omamljen prije incidenta. Policija kaže kako se muškarac i ranije nasilnički ponašao, a prema svojoj ženi je imao brojne ljubomorne ispade, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • TihomirGrgurin 19.06.2011.

    Drugi put, gledaj Dexter-a , a ne CSI ;)

  • godzilla123 19.06.2011.

    reko bi Horatio : I guess he..... stavlja naočale.... didn*t watch CSI carefully........ Yeeeaaaaaaah.......

  • girica 19.06.2011.

    Ooo Bože , kako se za bilo koje ubojstvo može reći savršeno??!! Samo što neki ubojice taj zločin pokušavaju "savršeno prikrit" Nema savršenog, kad-tad sve se otkrije !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare