To je to što me zanima!

Po Zagrebu je hodao s bejzbol palicom: 'Razbit ću ti glavu...'

Na sreću, nije uspio u svome naumu jer ga je policija privela prije nego što je pronašao svoju metu. Iz PU zagrebačke potvrdili su nam da su uhitili muškarca...
Vidi originalni članak

Prava drama odvijala se u nedjelju predvečer u zagrebačkoj Lastovskoj ulici. Muškarac naoružan bejzbol palicom bio je u potrazi za poznanikom kojeg je htio pretući. 

- Šetao sam ulicom i vidio nekog tipa s bejzbol palicom koji je vikao kako će nekome razbiti glavu, a cura je išla za njim i pokušavala ga smiriti - kazao nam je šokirani čitatelj koji je potom odmah nazvao policiju.

- Policija je bila zaista brza, nekoliko ophodnja došlo je za manje od tri minute pod sirenama. Izgledalo je jako dramatično na ulici i odmah su se bacili u potragu za muškarcem - opisao je čitatelj.

Na sreću, naoružani muškarac nije uspio u svome naumu jer ga je policija privela prije nego što je pronašao svoju metu. Iz PU zagrebačke potvrdili su nam da su uhitili muškarca.

- Uhitili smo muškarca i doveli ga u službene prostorije na krim istraživanje. Slijedi mu prijava prekršajnom sudu zbog remećenja javnog reda i mira i prijava zbog kršenja Zakona o oružju - kratko su nam kazali iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • plutarh 10.04.2018.

    jedne davne godine, dok sam išao u sedmi osnovne , ...svaki dan me maltretirao neki osmaš puno krupniji od mene ...nije bilo prigode da me sretne i ne udjeli koju šljagu .. ..mogli su njega srediti i moja starija braća , al ja nikom nisam ništa govorio ...i jednog dana mi je pukao film....zbilja sam bio bijesan ....otišao doma i uzeo dobru batinu ...on je od nekog doznao da ga tražim po kvartu.....i za njega i za mene je odlično da ga nisam našao ! ....ali nakon toga , više nikad, baš nikad nije me udario ....ko veli da "batina nije izašla iz raja " !?

  • Kriticar87 09.04.2018.

    Netko je njegovu curu razbio k.... Sad ce decko razbit njega palicom. Hahahaha. Ma naci ce ga...

  • zmaajo 09.04.2018.

    Ma to je bija neki dalmoš, sigurno. ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare