To je to što me zanima!

Pobacila je jer povraćala više od 40 puta dnevno

Velika Britanija: Cheryl Harrison (34) je imala jake mučnine. Nije mogla hodati, ni nositi svoju kćer. Kaže da joj je pobačaj bio najteža odluka u životu
Vidi originalni članak

Cheryl Harrison (34) iz Velike Britanije je pobacila jer je imala jake mučnine. Cheryl, kaže da je dok je bila trudna prvi put sa svojom kćeri Scarlett povraćala 40 puta na dan.
- Dok sam ostala trudna drugi put simptomi su bili još gori. Nisam mogla hodati, a ni nositi Scarlett, koja sad ima pet godina. Bila sam u depresiji. Jedva sam stajala. Nisam mogla raditi, a imala sam dobar posao koji sam voljela - kaže Cheryl. Dok je 2008. godine bila u devetom tjednu trudnoće njezin muž James (34) i ona su odlučili da će pobaciti.
- To je bila najteža odluka koju sam donijela u životu. Svaki dan mislim na dijete koje nisam rodila. No, zbog mučnina sam strašno patila i život mi je bio ugrožen - kaže Cheryl. Danas pomaže ženama koje su u sličnim situacijama kao što je ona bila.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pinkiS 25.06.2010.

    strašno. kakva je to majka. usporedi s ovim curama sto su trudne saznale da imaju leukemiju ili koju je vec bolest imala ona druga :(

  • malena_sk 25.06.2010.

    sta sve necete staviti pod vijest...

  • black_girl 25.06.2010.

    pa što je napadate,imati dijete bi valjda trebala biti radost a ne muke,tko zna kako joj je bilo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare