To je to što me zanima!

Pobjegla dvojica zatvorenika, za jednim policija čak i pucala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pljačkaš banke je preskočio ogradu zatvora u Puli. Policajac je pucao u zrak. Drugi iz Zadra oteo se policajcu nakon što ga je udario u glavu. Ukrao je motor i pobjegao
Vidi originalni članak

Dvojica zatvorenika pobjegla su tijekom petka iz zatvora te policija za njima još uvijek traga. Jedan je preskočio zid zatvorske šetnice u Puli, dok se drugi domogao slobode tako što je napao pravosudnog policajca u Zadru tijekom posjete liječniku.

Zatvorenik iz Pule je služio kaznu zbog pljački banaka, a identičan je pothvat izveo i prošle godine kada je pobjegao iz kaznionice u Lepoglavi.

Portal Parentium neslužbeno doznaje da ga je pri bijegu jedan od policajaca pokušao spriječiti pucanjem u zrak, te da su ga tijekom šetnje osiguravali pravosudna policajka i dvojica vježbenika.

Zatvorenik (22) iz Zadra je na putu do civilne bolnice bio u pratnji tek jednog policajca, a u bijeg se dao ukradenim motorom nakon što ga je udario šakom u glavu.

Idi na 24sata

Komentari 167

  • Bambaulo_1 26.08.2014.

    Pucali su u zrak? I? Jesu li pogodili?

  • trky 24.08.2014.

    mala poduka "svilaj1" zatvorenici su pobjegli pravosudnim policajcima, to ti je velika razlika između ostalog ni ne pripadaju pod isto ministarstvo.

  • trky 24.08.2014.

    Ovo ima samo kod nas pljačkaš banke koji je već jednom bježao iz Lepoglave kaznu služi u poluotvorenoj kaznionici u Puli. Baš me zanima koliko ga je to koštalo i čijim posredstvom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare