To je to što me zanima!

Pobjegla od stvarnosti: Otišla u šumu, tamo živjela 5 mjeseci u šatoru hraneći se travama

. Imala je sa sobom malu količinu hrane, a kada je potrošila sve zalihe, hranila se travama i mahovinom, dok je čistu vodu uzimala iz rijeke.
Vidi originalni članak

Žena (47) iz Utaha proglašena je nestalom u studenom prošle godine u kampu u Salt Lake Cityju. Nakon pet mjeseci gorska ju je služba, uz pomoć snimke drona, pronašla živu i zdravu.

Kako prenosi The Guardian, 47-godišnjakinja je proglašena nestalom 25. studenog 2020., kada su šumari pronašli njezin automobil 80 kilometara jugoistočno od Salt Lake Cityja.

KJARA (8) SE VRATILA KUĆI Nevjerojatna priča iz Crne Gore: Nestalu curicu u šumi čuvao pas. Kopao rupu da joj ne bude zima

Službe su narednih par tjedana pretraživale područje, no nisu je uspjeli naći sve do ove nedjelje kada su djelatnici gorske službe u Utahu, pomoću drona pretraživali područje u nadi da će pronaći dokaze da je još uvijek živa. 

No, ono što su vidjeli na snimci drona, a kasnije i uživo, nisu očekivali. Žena je proteklih pet mjeseci preživljavala u šatoru hraneći se travama, mahovinom i vodom iz obližnje rijeke.

TRAŽI JU I HGSS Nestala žena u Kutini, otišla u trgovinu i više se nije vratila

- Kada smo je vidjeli nismo mogli vjerovati. Shvatili smo da je sama odlučila ostati na ovom području od studenog 2020. Imala je sa sobom malu količinu hrane, a kada je potrošila sve zalihe, hranila se travama i mahovinom, dok je čistu vodu uzimala iz rijeke - rekao je jedan od spašavatelja koji su je pronašli.

Nakon pronalaska, žena je odvezena u bolnicu. Nisu joj evidentirane nikakve fizičke ozljede. Iako neozlijeđena fizički, istraga je pokazala da se žena borila s mentalnim problemima koji su je i nagnali na ovakav pothvat. 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • žgvacet 09.08.2021.

    Znate ono kad američkim filmovima vidite kako slike "nestalih" stave na tetrapake mlijeka? E, pa u 50% slučajeva se radi baš o ovom. Ljudi pukli i samo otišli. Kanada, Aljaska i tako to...

  • crni golf 4 vrata 07.05.2021.

    .. je li grlila stabla i pitone?

  • sanjakorać 07.05.2021.

    Pametno

Komentiraj...
Vidi sve komentare