To je to što me zanima!

Pobuna na Kapriju, otočani bijesni zbog novog pristaništa: 'Svaki dan ćemo prosvjedovati!'

Na otoku bez automobila od novog pristaništa mještani su udaljeni od jednog do dva kilometra. Naime, početkom zimske sezone, od 2. listopada, trajekti prelaze u novo pristanište
Vidi originalni članak

Ako brzi brod ne ostane ovdje, mi ćemo prosvjedovati svaki dan. Mi ćemo ići na onu tamo rivu, pa će nas 20 staraca sjesti, pa neka nas zgazi. Rekao sam i to, ako dođe do toga da ćemo s karijolama, dvije karijole, i pomalo ćemo ići i kamioni neće za dva sata doći u centar sela, rekao je Miroslav Radočić, bivši član MO Kaprije o slučaju brzobrodske linije koja više neće pristajati u centru mjesta, nego u novom pristaništu, piše RTL.

OAZA USRED JADRANA Bez Borisa na Ošljaku ne može: 'Trgovinu nemamo, ja odem trajektom u kupnju za nas 17'

- Oni će opet nastojati na silu otvoriti trajektno pristanište, pa mi postavljamo pitanje gospodinu Božinoviću 'je li moguće da će policija Republike Hrvatske poslati interventnu policiju na stare i nemoćne ljude i da će s rive micati gospođu od 97 godina - poručila je Barbara Klisović.

Na otoku bez automobila od novog pristaništa mještani su udaljeni od jednog do dva kilometra.

Naime, početkom zimske sezone, od 2. listopada, plovidbe trajekti prelaze u novo pristanište.

'UZNEMIRUJUĆI PRIZOR' VIDEO Trajekt kod Hvara u posljednjem trenu izbjegnuo katamaran: 'Čule su se trube...'

- Ovo su naši djedovi radili, pradjedovi, šukundjedovi i ovo neka ostane, a mi smo nastavili. Vidite asfalt, to smo mi radili. Telefon smo mi radili, struju smo mi radili. Niti nam je dala Titova Jugoslavija, niti Tuđmanova Hrvatska, nego naši žuljevi - poručila je Sonja Radovčić.

- Mislim da je sazrelo vrijeme u kojem bi stanovnici Kaprija trebali razmisliti jako dobro da li je vrijeme da izađu iz Grada Šibenika i da se priključe nekom drugom - kazao nam je Igor Radovčić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Old Town 05.10.2023.

    Uzalud vam trud svirači

  • TVP 05.10.2023.

    Nevjerojatno da o životu tih ljudi odlučuju činovnici po raznim uredima, agencijama, odjelima i sličnim državnim nakupinama.

  • kaius 05.10.2023.

    čemu je pitanje,tko profitira od premještanja ili netko ne zna kako ubit vrijeme u kancelariji pa izmišlja toplu vodu

Komentiraj...
Vidi sve komentare